Позафракційна депутатка Дніпровської міськради Анастасія Староскольцева відкрила дніпрянам очі на правду про міського голову Бориса Філатова. Відповідну публікацію дівчина зробила на своїй сторінці в Facebook.

Депутат Дніпровської міськради розкрила очі на сприяння Філатова сепаратистам / скріншот з відео

Вона розповіла, що на даний момент в Дніпрі продовжується реванш сепаратистів в образі проросійських політичних партій. Анастасія Староскольцева вважає, що Борис Філатов негласно підтримує проросійську політичну силу на регіональному рівні, надаючи їм фінансування з міського бюджету.

Якщо патріоти продовжать не помічати реванш, який вже у нас в місті, то все можливо. Якщо деякі активісти, з незрозумілих мені причин, будуть і далі підігравати меру, який підігрує сепаратистам, то від Форпосту може нічого не залишитися. Розмахувати прапором і говорити речівки в мікрофон – справа не пильна. Зупинити реванш проросійських сил в нашому рідному місті і не допустити мера-хамелеона до влади і дозволити їм усім разом розоряти Дніпро ще п'ять років – ось вона завдання для справжніх любителів нашої країни. Це моя точка зору, - пише Анастасія.

Пост Анастасії Староскольцевой в Facebook / скріншот

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Реванш сепаратистов в Днепре. Куда смотрят патриоты?

"Враги народа" - так назвали бы этих людей в 30-х годах прошлого века. "Враги Украины" - так называют их сегодня. Партия ОПЗЖ и ее днепровские хозяева: Гуфман, Корбан и Филатов, которые активно спекулируют совковыми темами, а еще тратят наши с вами деньги на свой бесконечный пиар. А наши патриоты, в это время, продолжают делать вид, что в Днепре никаких проблем с реваншем нет. Смотрите вторую программу на тему, как за наши деньги Филатов обеспечивает партии За життя результат на местных выборах.

Geplaatst door Битва за Днепр op Maandag 15 juni 2020

Нагадаємо, раніше Філатов показав у Дніпрі "глухий кут Коломойського" і погрожував журналістам "стовп ганьби".

Як повідомляв портал Знай.иа Борис Філатов прокоментував останні події у країн, тобто

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов на деякий час змінив професію і оригінально привітав колишніх колег.