В місті Павлоград Дніпропетровської області співробітники поліції повернули додому 16-річного хлопця, який пішов з дому, відправивши батькам лякаюче смс-повідомлення. Про подробиці події розповідає прес-служба Поліції у Дніпропетровській області Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався у вівторок, 16 червня в Павлограді. 16-річний хлопець відправив батькам смс-повідомлення, в якому попрощався з ними і просив не шукати його. Батьки намагалися вийти на зв'язок із сином, проте його телефон був відключений. Після такого повідомлення стривожена мати одразу ж звернулася у поліцію.

На пошуки хлопця орієнтували всі наявні екіпажі патрульної поліції та інші підрозділи. Опитавши друзів підлітка, перевіривши авто - і залізничні вокзали, навчальний заклад, де він навчається, правоохоронці змогли виявити пропажу вже через годину. Поліція помітила хлопця, який гуляв вулицею міста і підходив за параметрами орієнтування.

У Павлограді поліція знайшла хлопця, який відправив батькам прощальне СМС / фото: facebook.com/PoliceDniproRegion/

На щастя, хлопець не постраждав і проти нього не було скоєно протиправних дій. Поліція склала на батьків хлопчика адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 КУпАП (невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей).

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Кривому Розі засудили чоловіка, який пограбував 11-річну дівчинку.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі помітили підлітків, які стріляли з пневматичної зброї біля дитячого майданчика.

Також Знай.иа писав, що у Марганці малюк отруївся бензином.