Стало відомо про те, що в Дніпрі дитина перебуває в реанімації після цікавого заняття.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпропетровській області в місті Павлоград 11-річна дитина потрапила в реанімацію. У медзакладі заявили, що підліток «накурився» трави, і в результаті його екстрено госпіталізували.

Про це повідомив директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф Радія Шевченко.

Стався цей інцидент у понеділок, 7 вересня в місті Павлоград. Бригади "швидкої" допомоги отримали повідомлення про те, що підліток себе дуже погано почував. Потім виявилося, що дитина просто «накурився» трави.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Україні почалися серйозні розмови про легалізацію марихуана. Уляна Супрун стверджує, що канабіс в невеликому дозуванні здатний знижувати біль і симптоми багатьох захворювань, до того ж не несе відчутної шкоди для здоров'я пацієнта.

Відзначається, що в тому чи іншому вигляді даний легкий наркотик узаконений в більш, ніж 40 країнах світу. Серед них і прогресивні розвинені країни, як Німеччина, Франція, Італія, Канада та інші.

Нагадавши, Супрун пропонує українцям накуритися в мотлох. Супрун зазначила, що темою застосування наркотичних речовин у медичних цілях часто маніпулюють.

Як повідомляв Знай. ua, Підлітковий аутизм запропонували лікувати легким наркотиком. Як марихуана покращує симптоми аутизму.

Також Знай. ua писав, що 4-річний хлопчик вживав марихуану: те, що доктор прописав. Лікар виписав "цікавий" рецепт.