У Дніпрі група невідомих просто посеред вулиці жорстоко побили відомого волонтера, активіста і колишнього бійця батальйону "Дніпро-1" Олега Чистопольцева.


Кривава розправа над ветераном АТО


Про те, що сталося, на своїй сторінці у Facebook розповів сам потерпілий. Він стверджує: спочатку нападник був один, а потім до нього підтягнулася "підмога" – молодики спортивної статури. При цьому Олег всього лише переходив дорогу і ні з ким у конфлікт не вступав. Потім з авто вийшли ще кілька осіб, кинувши йому зухвало: "Ти чого посміхаєшся?":

"Через чисельну фізичну перевагу їм кілька разів вдалося збити мене з ніг і завдати кількох акцентованих ударів ногами. Очевидно, одним із яких, як виявилося пізніше, вони зламали мені руку. Це найсерйозніша і дуже несвоєчасна травма", - заявив Чистопольцев.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще


Окрім зламаної руки, на тілі ветерана АТО лишилися численні синці, за 20-25 хвилин нападники встигли суттєво його покалічити.

Машина стояла поруч, ніхто не кинувся потерпілому на допомогу. Отямившись від ударів від пішов до відділку поліції, написати заяву:

"Для чого я написав цей пост? Для того, щоб попередити вас про те, що на жаль і таке можливо - комусь може не сподобатися, що ви посміхаєтеся і вас можуть спробувати побити навіть посеред білого дня при масі свідків. Просто будьте готові до подібного. Можливо треба придбали щось собі для самооборони. Я ось пошкодував, що у мене вчора з собою нічого не виявилося. І ще – насправді, саме Дніпро тут ні до чого . Думаю подібне може статися і в інших населених пунктах нашої країни", - підсумував він.


Дивіться: Шахраї побили ветерана АТО


Нагадаємо, головний кандидат на пост тренера "Динамо" розбився в ДТП.
Як повідомляв Знай.ua, моторошна пожежа охопила історичний центр Києва.
Також Знай.ua писав, у центрі Харкова пролунав потужний вибух.