З'явилися нові подробиці страшної аварії, в якій загинув прем'єр невизнаної Абхазії Геннадій Гагулія. Стало відомо, що за кермом автомобіля "ВАЗ-21099", який спровокував ДТП, водій був без прав.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Відомо, що за кермом ВАЗа був Тарсман Хаджарат Зурикович 1996 року народження. При собі у нього не було водійських прав і документів на авто. Раніше повідомлялося, що водій перебував у стані наркотичного сп'яніння.

Геннадій Гагулия

Аварія сталася недалеко від міліцейського посту міста Мюссер на відрізку дороги Псоу — Сухум. ВАЗ не пропустив колону урядових авто, що і стало причиною зіткнення. На сьогоднішній день поліція вже порушила кримінальну справу за даним фактом.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо про те, що "прем'єр-міністр" Абхазії Геннадій Гагулія загинув у ДТП. Водій і охоронці прем'єра не постраждали. Як повідомляється, за словами прес-секретаря, урядовий кортеж їхав з аеропорту Сочі в Абхазію. Гагулія тільки повернувся з Сирії, де був з офіційним візитом.

Варто нагадати, що в Москві на Люблінській вулиці сталося жахливе ДТП. Водій за кермом "Фольксвагена" збив групу пішоходів. Цю інформацію повідомляє Telegram-канал Mash. У повідомленні говориться, що чоловік спочатку виїхав на зустрічну смугу, а потім влетів у людей.

В результаті аварії постраждали дев'ять осіб, з них троє перебувають у критичному стані. Поліції вдалося затримати водія. Ним виявився громадянин Киргизії - Бекжан Сарбишев. За попередніми даними, чоловік спеціально влаштував наїзд. В кафе між гостями виникла сварка, і всі учасники вирішили вийти на вулицю, щоб розібратися "по душах". Розбирання переросли на масову бійку, хтось дістав травмат і почав стріляти.

Нагадаємо, проткнуло, як голкою: водій потрапив до "Пункту призначення", шокуючі кадри 18+.

Як повідомляв Знай.uа кривавий наїзд на натовп в Одесі: всі деталі жахливої трагедії.

Знай.uа писав, кривава ДТП в Москві: перші хвилини після наїзду на пішоходів потрапили на відео.