На прикордонному контролі в аеропорту Бориспіль на 29-річного чоловіка спрацювала база даних Інтерполу. Виявилося, що він воював у Сирії за терористів Ісламської держави.

Як повідомили в прес-центрі Державної прикордонної служби, в київському аеропорту Бориспіль прикордонники затримали громадянина Таджикистану. Як з'ясувалося під час перевірки, цього хлопця розшукує Інтерпол за участь у терористичній організації Ісламська держава.

У Державній прикордонній службі відзначили, що інцидент стався під час оформлення пасажирів одного з рейсів, який прибув у пункт пропуску "Бориспіль" (термінал D).

"29-річний громадянин Таджикистану розшукувався таджицькими правоохоронними органами за здійснення терористичної діяльності", - йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Так, за даними Інтерполу, цей таджик два роки тому прибув до Сирії, де згодом пройшов навчання в терористичному військовому таборі і "став одним з найбільш активних учасників цієї екстремістської організації".

Раніше повідомлялося, що смертник відправив трьох представників НАТО на той світ. В Афганістані в результаті нападу терориста-смертника з вибуховим пристроєм загинули троє представників НАТО. Про це повідомили на офіційному сайті місії. Відзначається, що ще один представник місії і два бійці ЗС Афганістану в результаті нападу отримали поранення. Повідомляється, що трагічний інцидент стався під час спільного патрулювання представників місії і військових на сході Афганістану.

Нагадаємо, бойовики вигадали і показали чергового "вбивцю" Захарченка. Терористи "ДНР" оголосили в розшук нового підозрюваного у вбивстві їх ватажка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Україна "здала" свого ж захисника каральним органам Путіна.

Також портал "Знай.uа" писав, що пекельні теракти потрясли Сирію, сотні жертв і поранених.