У заповіднику Сінгапур шість видр вигнали крокодила з їх вод, якого ніхто не запрошував у гості.


Як повідомляється у сюжеті ТСН, видри плавали у воді, коли до них підібрався крокодил. Алігатор, який носить прізвисько Безхвостий (так як у нього обрубаний хвіст), хотів напасти на видр.


Але тварини не злякалися і гідно відповіли на випад хижака. Зграя видр оточила крокодила, і в підсумку йому довелося піти після приниження.


Біологи повідомили, що в дикій природі подібні бійки не рідкість, так як обидва види їдять рибу, таким чином вони змушені відвойовувати територію.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще


Раніше стало відомо, що слід робити в разі нападу агресивної собаки. Не так давно в Києві бійцівський пес загриз англійського бульдога. Господарі пса теж потрапили під роздачу, намагаючись захистити свого вихованця. Фахівець-кінолог не сумнівається, що в агресії собаки є вина господарів. Все, що необхідно – вчасно почати тренування свого улюбленця. Фахівець радить не нападати на атакуючого пса, не бити його, так як це не принесе користі. Якщо ваш пес на повідку, треба зняти повідець, накинути його на шию атакуючого і придушити. Якщо ви стикаєтеся з подібним, необхідно звернутися в поліцію для того, щоб відкрити кримінальну справу, подати позов до суду на компенсацію моральної та фізичної шкоди.


Також Знай.UA писав про те, що хоробра видра змогла перехитрити двох голодних ягуарів. Інцидент стався в бразильському природному парку. Зібравшись разом, видри дали зрозуміти, що на них краще не починати полювання. Два ягуара, які виявилися молодими сестрами, вирішили зловити гігантську видру. Але, як видно на відео, їм це не вдалося.


Крім цього, Знай.UA повідомляв, що в Індонезії жінка змогла врятувати свого сина, яким захотів поласувати крокодил. Мати помітила проблему, коли дитина вже була на відстані 15 метрів від берега. Жінка відразу пірнула рятувати сина, не думаючи, що на неї можуть напасти алігатори.