У суботу, 15 вересня, у відомому супермаркеті міста Вишневе Київської області помер чоловік. Відповідна публікація з'явилася в аккаунті dtp.kiev.ua у Facebook.

Тіло чоловіка виявили в торговому залі одного з супермаркетів "Фора" у Вишневому. У публікації зазначалося, що охоронці не пускали до чоловіка без ознак життя надати допомогу.

"В магазині лежить людина без ознак життя. Охорона не пропускає надати допомогу. Швидкої немає, поліції теж. Можливо, вже мертвий...", — сказано в публікації під фото.

В магазине лежит человек без признаков жизни. Охрана не пропускает оказать помощь. Скорой нет, полиции тоже. Вишневе магазин Фора Вул. Першотравнева 7 Возможно уже мертв....

Posted by dtp.kiev.ua on Saturday, 15 September 2018

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пізніше в коментарях повідомили, що смерть чоловіка зафіксували в 19:22. Інший користувач написав, що охоронець сам викликав швидку і намагався надати першу медичну допомогу.

Тим часом у коментарях припустили, що миттєва смерть могла статися при інсульті і не тільки. Інші ж запропонували підняти відео з камер відеоспостереження і зазначили, що в разі, якщо охоронці бездіяли й не пускали надати першу допомогу, то ці дії кваліфікує стаття 135 КК України – залишення в небезпеці.

Раніше повідомлялося, що в четвер, 13 вересня, у Солом'янському районі Києва жителі одного з будинку виявили тіло жінки.

Зараз вже відомо, що жінка випала з сьомого поверху будинку. Крім того правоохоронці вже з'ясували, що вона була 1972 року народження.

Також повідомляється, що сусідка померла повідомила, що вночі почула дуже сильний крик, а підійшовши до вікна помітила тіло жінки, яка вже була на землі. Крім того свідок зазначила, що на руці у загиблої був записаний номер телефону молодої людини. Співробітник поліції зв'язався з ним, і зараз чекає його приїзду.

В Киеве женщина спрыгнула с высотки по адресу улица Кадетский Гай, 6

Posted by Информатор Киев on Thursday, 13 September 2018

Нагадаємо, Київ налякала містична трагедія. Правоохоронці продовжують з'ясовувати всі обставини справи.

Як повідомляв "Знай. ua", трагічна смерть цілої родини сколихнула Україну. Екстрім в горах закінчився трагедією.

"Знай. ua" писав, що дика історія з немовлям поставила на вуха всю Україну. П'яні батьки залишили дитину в центрі міста.