На проспекті Перемоги в одному із житлових будинків столиці задушили 29-річну жінку з Київської області. Ймовірний винуватець – громадянин Росії, з яким вона напередодні познайомилися у мережі.


Небезпечне знайомство


За даними відділу Національної поліції України у місті Київ, повідомлення про інцидент надійшло 16 вересня, близько 16:30 від власниці квартири, де мешкала покійна.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще


Жінка розповіла, що близько року потерпіла орендувала у неї квартиру, завжди вчасно за все сплачувала, тому жодних претензій чи конфліктів не було. Втім, цього разу у день виплати гроші не надійшли на рахунок киянки і вона зателефонувала квартирантці, однак дівчина на зв'язок не вийшла.

Наслідки знайомства в інтернеті
Наслідки знайомства в інтернеті


Як встановили правоохоронці, вночі до вбитої прийшов чоловік, уродженець Російської Федерації, з яким вона познайомилася в інтернеті.

Наслідки знайомства в інтернеті
Наслідки знайомства в інтернеті

Копам його вдалося затримати. На допиті зловмисник зізнався: під час спілкування виник конфлікт, нова знайома нібито чимось його образила, він розлютився і задушив її.

Наслідки знайомства в інтернеті
Наслідки знайомства в інтернеті

"На даний момент правоохоронці встановлюють всі обставини злочину. На час слідства підозрюваному в умисному вбивстві вибрали запобіжний захід у вигляді утримання під домашнім арештом", - коментують правоохоронці.


Дивіться: Знайомство в інтернеті завершилося вбивством


Нагадаємо, у Солом'янському районі Києва безхатько виявив пакет з тілом померлого немовляти.
Як повідомляв Знай.ua, у Чернівцях патрульні на службовому авто збили пішохода і втекли з місця ДТП.
Також Знай.ua писав, у Дніпрі сталася стрілянина біля популярного серед місцевих жителів кафе "Гавар".