Моторошне ДТП зі смертельним результатом сталося у Києві, 21 вересня. Так, на Окружній дорозі в напрямку Жулянського мосту за магазином "Ашан" дівчина вирішила швидко перебігти дорогу, але потрапила під колеса автомобіля і загинула на місці. Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

"Вбік Жулянського мосту, за Ашаном збили дівчину. Попередньо, перебігала дорогу. Миттєва смерть, розірвало машинами", - йдеться в повідомленні.

Шокуюча новина надійшла від представників патрульної поліції у вечірній час.

Так як транспортний потік у цьому місці практично завжди жвавий, дівчина вирішила для себе оперативно проскочити між котрі їдуть автомобілями, але це виявилося фатальним рішенням для неї. Потрапивши між автомобілів, нещасну практично розірвало на частини.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

На місці трагедії працювала поліція і медики.

На місце страшної події негайно прибула патрульна поліція і швидка допомога, але медики, на жаль, могли тільки констатувати факт смерті потерпілої. Дівчина загинула миттєво після страшного удару.

Співробітники патрульної поліції повторно попереджають пішоходів бути обережними та уважними, переходити дорогу лише у призначеному для цього місці. Так як ігнорування таких елементарних правил закінчується плачевно.

Вранці, 20 вересня, на трасі "Харків -Сімферополь" сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Як повідомляє прес-центр Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, аварія сталася у Михайлівському районі Запорізької області неподалік від селища Тракторне.

"Зіткнулися легковий автомобіль Lanos і мікроавтобус MERSEDES VITO. В результаті ДТП в легковому автомобілі загинули 4 людини", - йдеться в повідомленні. Рятувальникам довелося вирізати тіла загиблих з купи металу, в яку перетворився автомобіль.

Також наголошується, що 31-річну пасажирку та 37-річного водія мікроавтобуса на кареті швидкої допомоги відвезли в Михайлівську районну лікарню. Зараз правоохоронці встановлюють персональну інформацію загиблих.

Видео 2: Жуткое смертельное ДТП в Киеве на Окружной: в направлении Жулянского моста, у скоростного трамвая, два авто разорвали на части женщину-пешехода, которая побежала через поток авто Смерть наступила мгновенно. На месте скорая и 5 авто полиции. Видео Влад Выехал наш корреспондент

Posted by dtp.kiev.ua on Friday, 21 September 2018

Нагадаємо, у Києві сталася страшна аварія. Відомо про постраждалих, якими зараз займаються лікарі. Серйозне ДТП з постраждалими сталася на вулиці Антоновича, 59 (Горького).

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві сталася жахлива ДТП, під час якої постраждали чоловік з дитиною. Зараз вже відомо, що водій автомобіля "Дачія" не впорався з керуванням та наїхав на чоловіка з дитиною.

Також "Знай.uа" писав, в українській столиці сталася велика дорожньо-транспортна пригода за участю п'яти автомобілів. Аварія сталася на вулиці Антоновича. В результаті інциденту одного з водіїв терміново госпіталізували.