У мережі прогриміла новина про те, що 29 вересня на Бориспільській трасі перекинулася вантажівка з піском. В результаті на дорозі утворився величезний затор, через який у безлічі водіїв виникли складнощі з рухом. Про це стало відомо з коментаря "Подробиць".

ДТП

Поки немає точної інформації про причини аварії, проте в мережі з'явилися дані про те, що, можливо, водій не впорався з керуванням у зв'язку з погіршенням погодних умов.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Зараз на місці аварії працюють правоохоронні органи, які встановлюють причини аварії.

До слова, в четвер, 27 вересня, жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася на проспекті Лобановського в Києві.

Таксі вилетіло на зустрічну смугу, по якій в цей момент їхала вантажівка.

ДТП

Користувачі соціальних мереж, які бачили все на власні очі, викладають на своїх сторінках фото і відео з місця аварії.

Так, за попередньою інформацією, Dacia Logan прямував у бік Деміївської площі і при повороті вилетів на зустрічну. Ймовірно водій не впорався з управлінням з-за несприятливих погодних умов та слизького дорожнього покриття.

В результаті зіткнення пасажир таксі загинув на місці пригоди, водія з численними травмами відвезли на кареті швидкої допомоги. Люди, які їхали у вантажівці, відбулися синцями та подряпинами.

Серьезное ДТП с пострадавшими в Киеве на пр-т В. Лобановского, в направлении Севастопольской площади. Подробности происшествия детальная информация и количество пострадавших уточняются. Пробка. На месте работают бойцы #ГСЧС, несколько бригад скорой помощи и полиция. Будьте внимательны и осторожны объезжайте. Тяжелые погодные условия. Видео: Андрей #дтп #Киев #авария #фото #сегодня #хроника #dtp #dtpkiev #dtpkievua #accident #kiev #kyiv #today #crash #дтпкиев

Posted by dtp.kiev.ua on Wednesday, 26 September 2018

На місці ДТП працюють патрульні, медики і співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, українські правохоронці зовсім нещодавно знайшли обезглавлене тіло, яке було виявлено на узбіччі автодороги "Одеса-Мелітополь-Новоазовськ".

Як повідомляв Znaj.ua, у Мелітополі водій маршрутки не захотів безкоштовно везти учасника АТО, незважаючи на те, що останній мав на це право. Таку інформацію повідомляє в соцмережах керівник мелітопольського Союзу учасників АТО Володимир Мінко.

Також Znaj.ua писав про те, що багато користувачів мережі вже знають про те, що 27 вересня в Києві на проспекті Лобановського відбулася ДТП, в результаті якої загинув водій.