У мережі прогриміла новина про те, що 29 вересня на Бориспільській трасі перекинулася вантажівка з піском. В результаті на дорозі утворився величезний затор, через який у безлічі водіїв виникли складнощі з рухом. Про це стало відомо з коментаря "Подробиць".

ДТП

Поки немає точної інформації про причини аварії, проте в мережі з'явилися дані про те, що, можливо, водій не впорався з керуванням у зв'язку з погіршенням погодних умов.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Зараз на місці аварії працюють правоохоронні органи, які встановлюють причини аварії.

До слова, в четвер, 27 вересня, жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася на проспекті Лобановського в Києві.

Таксі вилетіло на зустрічну смугу, по якій в цей момент їхала вантажівка.

ДТП

Користувачі соціальних мереж, які бачили все на власні очі, викладають на своїх сторінках фото і відео з місця аварії.

Так, за попередньою інформацією, Dacia Logan прямував у бік Деміївської площі і при повороті вилетів на зустрічну. Ймовірно водій не впорався з управлінням з-за несприятливих погодних умов та слизького дорожнього покриття.

В результаті зіткнення пасажир таксі загинув на місці пригоди, водія з численними травмами відвезли на кареті швидкої допомоги. Люди, які їхали у вантажівці, відбулися синцями та подряпинами.

Серьезное ДТП с пострадавшими в Киеве на пр-т В. Лобановского, в направлении Севастопольской площади. Подробности происшествия детальная информация и количество пострадавших уточняются. Пробка. На месте работают бойцы #ГСЧС, несколько бригад скорой помощи и полиция. Будьте внимательны и осторожны объезжайте. Тяжелые погодные условия. Видео: Андрей #дтп #Киев #авария #фото #сегодня #хроника #dtp #dtpkiev #dtpkievua #accident #kiev #kyiv #today #crash #дтпкиев

Posted by dtp.kiev.ua on Wednesday, 26 September 2018

На місці ДТП працюють патрульні, медики і співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, українські правохоронці зовсім нещодавно знайшли обезглавлене тіло, яке було виявлено на узбіччі автодороги "Одеса-Мелітополь-Новоазовськ".

Як повідомляв Znaj.ua, у Мелітополі водій маршрутки не захотів безкоштовно везти учасника АТО, незважаючи на те, що останній мав на це право. Таку інформацію повідомляє в соцмережах керівник мелітопольського Союзу учасників АТО Володимир Мінко.

Також Znaj.ua писав про те, що багато користувачів мережі вже знають про те, що 27 вересня в Києві на проспекті Лобановського відбулася ДТП, в результаті якої загинув водій.