У Харкові авто на смерть збило жінку-пішохода, водій після аварії навіть не зупинився та і втік з місця пригоди.

Про це повідомили представники Нацполіції області в Facebook.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 вересня близько 22.50 біля супермаркету "АТБ" по вулиці Ахсарова. Попередньо встановлено, що невстановлений автомобіль смертельно травмував жінку, віком близько 40-45 років. Водій авто з місця ДТП зник", - йдеться у повідомленні.

Слідчим вирішується питання про внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами") Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Наразі правоохоронці займаються пошуком горе-водія та зясовують усі деталі трагдії.

Дивіться: Справа Зайцевої. Що почули підсудні під час чергового засідання

Додамо, напередодні горе-водій зніс на пішодному переході візочок з немовляв та втік з місця пригоди. Це сталося у Львові. Наразі поліція розшукує поруника. Дитина, яка знаходилась у візочку, отримала численні травми, її госпіталізували.

Також ми писали, що у Харкові сталсь чергова аварія за участю мадора на позашляховику. Водіq на BMW протаранив маршрутку, що стояла на зупинці. В результаті шість людей отримали травми, включаючи самого водія-порушника та його пасажира.

Нагадаємо, автомобіль патрульних "протаранив" Мерседес" в Харкові. Чоловік їхав за дитиною, коли у нього врізався поліцейський екіпаж.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", у Києві зловили нетверезого водія, який влаштував перегони з поліцією, а потім ледь не влаштував бійку, коли його намагалися затримати.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі прогриміла новина про те, що 29 вересня на Бориспільській трасі перекинулася вантажівка з піском. В результаті на дорозі утворився величезний затор, через який у безлічі водіїв виникли складнощі з рухом