У Києві зловили після погоні нетверезого водія машини, який активно чинив опір діям правоохоронних органів.

Така інформація стала відома від порталу dtp.kiev.ua, який виклав фотографії з місця події в соціальні мережі.

"У Києві на вулиці Богатирській патрульні поліцейські з гонитвою змогли зупинити водія машини Toyota Камрі. Чоловік активно чинив опір під час затримання. За попередньою версією, він грубо порушив ПДР, найімовірніше, був у стані алкогольного сп'яніння. На місці інциденту працюють два патрулі поліції, вирушила слідчо-оперативна група", - наголошується в якості підпису під фотознімками.

Як повідомляє портал, затримання проводилося досить грубо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Все вкрай жорстко, багато правоохоронців, люди з автомобілів лежать обличчями в асфальт", - зазначають очевидці.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Мінську 24-річний молодий чоловік був госпіталізований після його п'яної витівки. Так, відзначається, що все почалося з того, що мінчанин випустив у сміттєпровід крім сміття ключі від своєї квартири. Після цього він прийняв рішення дістати їх. Це і виявилося помилкою.

Чоловік розрахував, що він зможе з 9-го поверху спуститися стовбуром сміттєпроводу та знайти свої ключі. На рівні 6-го поверху він свої дістав ключі, однак вилізти назад вже не зміг. Заради чоловіка довелося розширювати отвір для сміття і витягувати його. П'яний герой отримав травми тазових кісток і голови. Порятунок був довгим, але результативним.

Також раніше стало відомо, що був знайдений елементарний спосіб позбавитися від похмілля всього за 10 хвилин. Вчені з Сіднея прийшли до єдиної думки, що врятувати від отруєння після похмілля допоможуть не ліки, народна медицина тощо, а всього лише медитація.

Крім цього Знай.UA писав про те, що проспект у Києві був паралізований через ДТП з виїздом на зустрічну смугу під колеса вантажівки.

Крім того, Знай.UA розповів про аварію, через яку були госпіталізовані діти.