Інцидент стався у четвер, 27 вересня, в столиці Білорусі з 24-річним чоловіком. Мінчанин разом з сміттям впустив у сміттєпровід будинку ключі від своєї квартири. І вирішив знайти їх своїми силами. Це стало його фатальною помилкою.

Мінчанин зайшов у гості до знайомого і викинув у сміттєпровід ключі від власної квартири. Найрозумнішим рішенням, яке прийшло йому в голову стало лізти в сміттєпровід самому.

Чоловік вирішив, що він зможе спуститися стовбуром сміттєпроводу з 9-го поверху і знайти серед сміття свої ключі. І він практично досяг своєї мети. Ключі знайшлися на рівні 6-го поверху, проте саме тоді хлопець зрозумів, що самостійно вибратися із сміттєпроводу він не зможе. Мінчанин банально застряг.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На пульт МНС, повідомлення про подію на Неманской, 23 надійшло об 11:30. Рятувальникам довелося проробити чимало роботи для звільнення хороброго, але захмелілого чоловіка.

Рятувальники з рівня 7-го поверху спустили страхувальний пристрій і закріпили його на постраждалому. Попередньо вони розширили отвір каналу сміттєпроводу.

Вже в 12:10 рятувальникам вдалося за допомогою аварійно-рятувального інструменту з каналу сміттєпроводу дістати чоловіка і передати його медикам.

За попередніми прогнозами, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння, він має травми тазових кісток і голови. З місця події він був госпіталізований. Про це повідомляє сайт МНС.

Нагадаємо, чоловік зловив дитини на льоту з 10-го поверху. Хлопчик просто хотів погуляти на вулиці.

Як повідомляв "Знай. ua", переповнений автобус потрапив у страшну аварію, багато жертв. Аварія сталася в Первомайському районі півострова.

"Знай. ua" писав, що Росію сколихнула страшна трагедія, люди в розпачі. Кажуть, що рано чи пізно це повинно було статися.