Автомобіль патрульних "протаранив" Мерседес" в Харкові. Чоловік їхав за дитиною, коли у нього в'їхала машина копів, коментує подію учасник ДТП.

За показаннями копи порушили правила. Водій-патрульний з забоями, зате у власника " Мерседеса-підозра на струс мозку.

Повідомляється, що чоловік скаржився на те, що всі 5 екіпажів, які приїхали на ДТП, займалися тільки своїми працівниками, а до нього підійшли тільки через 10 хвилин.

Раніше ми писали, що у Чернівцях сталась страшна аварія за участю поліцейського авто. Відомо, що патрульне авто під час нічного чергування на смерть збило пішохода.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

поліція
поліція

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби поліції області.

"На місці ДТП встановлено, що за кермом службового автомобіля Mitsubishi Outlander перебував 25-річний лейтенант поліції. На момент ДТП екіпаж здійснював патрулювання вулиці Руської. Рухаючись з увімкненим проблисковим маячком синього кольору, поліцейський допустив наїзд на 28-річного жителя Герцаївського району, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги", - говориться в повідомленні поліції.

Як повідомив в Facebook заступник прокурора Чернівецької області Олег Пелепюк, відомості про смертельне ДТП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато досудове розслідування.

поліція
поліція

Також ми повідомляли, що в Суворовському районі міста Одеса маршрутне таксі потрапило в жахливе ДТП, в результаті трагедії отримали травми 9 осіб, серед яких є діти.

У поліції також додали, що подія сталася під час руху на вулиці Отамана Головатого. Зазначається, що водій маршрутки №121 не зміг впоратися з керуванням та скоїв зіткнення з електричною опорою.

Нагадаємо, у Запоріжжі сім'я вчительки з Львівської області втратила трьох дітей у жахливому ДТП. Уточнюється, що жінка їхала в автобусі, який перекинувся.

Нагадаємо, копи ледве втихомирили українку, яка побила чоловіка, рознесла будинок і навіщось стратила курку.

Як раніше повідомляв"Знай.uа" у Москві побили бронзову призерку фіналу юніорської серії Гран-прі з фігурного катання Софію Поліщук.

Знай.uа писав, що помічник депутата на мотоциклі збив пішохода і зник з місця аварії.