У Херсонській області внаслідок вибуху на території військової частини біля села Раденське Олешковського району потерпілим виявився військово-службовець контрактник. Таку інформацію повідомляє місцеве видання "Новий день".

Як з'ясувалося, вибух стався в ніч на 30 вересня.

37-річний військовий потрапив у районну лікарню з проникаючим осколковим пораненням черевної порожнини і травмою руки, після якої довелося ампутувати два пальці.

Причина, по якій стався вибух, на даний момент невідома.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Як передає глава прес-служби поліції області Ірина Атаманенко, на місці події проводять роботи слідчо-оперативна група і вибухотехніки.

"Вони знайшли частини боєприпасу, однак поки що не змогли ідентифікувати його. Розпитати про те, що трапилося пораненого неможливо, так як його стан як і раніше важкий, лікарі готують його до операції. За фактом нанесення тілесних ушкоджень з власної необережності порушено кримінальну справу", - зазначила вона.

Як повідомляють товариші по службі потерпілого, військовий "хотів спалити сміття, і в його купі вибухнула якась ємність".

Також раніше пролунав вибух в окупованій Горлівці. Як зазначається, вибух пролунав у лісопосадці. В результаті події загинули три дитини, а один отримав серйозні травми. Список загиблих вже опубліковано.

Як стало відомо на даний момент, вибухнув штатний боєприпас типу МОН.

Також раніше повідомлялося про масштабну пожежу в центрі Києва. Відзначається, що займання сталося на вулиці Михайла Драгомирова. Загорівся елітний район столиці "Новопечерські липки", В мережу потрапило відео, на якому можна помітити, що пожежа сталася в прибудові біля багатоповерхівки, а в небо здіймається стовп диму, який охоплює будинки.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що "міністр оборони ДНР", який мітив на місце Захарченко, підірвав сам себе.

Також Знай.UA повідомляв, що в мережу потрапили фото Захарченко незадовго до того, як він помер.

Крім цього Знай.UA розповідав, що в Харкові підірвали двір "друга" Новинського.