Днями у мережі з'явилися фото, на яких відображено буквально останні секунди життя ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка.

Захарченко
Захарченко

Скріншоти з відповідного відео були опубліковані російськими ЗМІ.

На знімках видно, як ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко заходить до кафе "Сепаратист", де через секунду стався вибух.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Олександр Захарченко заходить в кафе" Сепаратист" у центрі Донецька. Рівно за секунду у нього над головою спрацює вибуховий пристрій в півтора кілограма тротилу. Повністю відео трагічної загибелі Олександра Захарченко дивіться в репортажі Олександра Рогаткіна на телеканалі "Росія 1" у неділю, 30 вересня, о 20:00", - передають видання.

У повідомленні також анонсовано, що незабаром на сайті буде опублікована повна версія відео.

Нагадаємо, ватажка "ДНР" Олександра Захарченка могли усунути російські спецслужби або його оточення через гроші та розширену сферу впливу, яким він останнім чаксом аж занадто хизувався.

Олександр Захарченко
Олександр Захарченко

Про це йдеться в блозі Фашика Донецького, опублікованого у мережі. Він зазначив, що у терориста було багато ворогів, а нещодавно навіть відбулася сходка з приводу його поведінки, яка закінчилася на підвищених тонах.

"Щоб розуміти, кому вигідна смерть "захараста", потрібно знати, кому він перейшов дорогу. Безлер, екс-ватажок ДНР, його не любив, кізяки теж, адже їх він роззброїв, Ходаковський теж мав зуб. Дрібних підприємців у розрахунок не беремо, але не забуваємо про те, що Захарченко віджав бізнес у найбагатшої людини України і кому реально належить мережа супермаркетів, яку нині перейменовано із АТБ на "республіканський" супермаркет", - зазначив він.


Як повідомляв раніше Знай.ua, російський президент Володимир Путін 2 вересня відправив на територію тимчасово окупованого Донецька так звану "групу російських фахівців", котрі нібито повинні були "розслідувати" вбивство ватажка терористичного угрупування "ДНР" Олександра Захарченка.

Путін
Путін


Також Знай.ua писав про те, що у понеділок, 3 вересня, представник Міністерства закордонних справ Франції виступив із заявою у зв'язку з убивством голови самопроголошеної ДНР Олександра Захарченко, передають російські ЗМІ.