Користувачі мережі опублікували перші кадри з місця похорону ватажка донецьких терористів Олександра Захарченка. Так зване "прощання" проходить у центрі окупованого Донецька.

Черга з тисяч "бажаючих" попрощатися з главою "ДНР" Олександром Захарченком в Донецьку розтягнулася на 4 кілометри.

"Людей біля Донбас-опери вже неміряно. До початку церемонії прощання з Олександром Захарченком ще півгодини", - пишуть користувачі мережі в описі до фотографій.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зазначимо, що за даними очевидців, Захарченка поховають на так званій Алеї Героїв, яка розташована на цвинтарі "Донецьке море".

У церемонії похорону також візьме участь бойовик, який постраждав у результаті вибуху, через якого загинув Захарченко, так званий віце-спікер ДНР Олександр Тимофєєв.

Тим часом, заради прощання з Захарченком в Донецьку перекрили рух на вулиці Артема від Богдана Хмельницького до Садового.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вбитий у п'ятницю ввечері, 31 серпня, ватажок "ДНР" Захарченко за кілька днів до своєї смерті в рази збільшив охорону. Кафе "Сєпар", де підірвали головного донецького терориста, було основним місцем сходки високопоставлених бойовиків, з якими Захарченко вів важливі переговори, передають ЗМІ.

В результаті вибуху терорист отримав смертельне поранення в голову. У "ДНР" розповіли, що бомбу замаскували або світильник, або люстру. Боєприпас привели в дію дистанційно, як тільки Захарченко увійшов до "Сєпару". Джерела спростували дані про те, що терорист помер у лікарні.

Варто нагадати, що голова Донецької самопроголошеної республіки Олександр Захарченко загинув в результаті вибуху в Донецьку. Про це пишуть російські ЗМІ. Терорист загинув в результаті вибуху в ресторані "Сєпар" на бульварі Пушкіна.

Крім того, було поранено міністра доходів і зборів "ДНР" Олександра Тимофєєва, найближчий соратник глави бойовиків Захарченка на прізвисько Ташкент. Зараз на місці НП працюють оперативники і група рятувальників. Частина центру Донецька перекрита.

Нагадаємо, соцмережі вибухнули з-за смерті глави "ДНР" Олександра Захарченко.

Як повідомляв Знай.иа, донецькі бойовики лінчували свого головоріза.

Знай.иа писав, український військовий вразив своїм талантом.