На Донбасі двоє нетверезих бойовиків, порушивши все, що відомо про експлуатацію бронетехніки, спалили бойовий танк. Таку інформацію повідомляє у своєму профілі у Facebook військовий блогер, відомий під ніком "Штірліц".

"Не так давно, а саме 27 вересня 2018 року два бравих ****членця зі складу 7 Окремої мотострілкової бригади російсько-окупаційних військ самоликвидували шляхом пожежі один танк", - іронічно висловлюється чоловік про те, що трапилося.

Крім цього, "Штірліц" повідомляє, що під час розслідування росіяни дізналися, що "дані *лені, перебуваючи під впливом "бояришніка", порушили всі вимоги експлуатації бронетехніки",

"На даний момент бойовикам нарахували ***нную суму за відшкодування збитку і вони в паніці - куди втекти, так як грошенят нема. Тому що в Росію вже не має сенсу", - завершив свою розповідь блогер.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше стало відомо, що під Херсоном військовий постраждав від вибуху. Відзначається, що потерпілим був військово-службовець контрактник. Подія трапилася неподалік від села Раденське Олешковського району.

Як повідомляють місцеві видання, вибух стався вночі на 30 вересня.

37-річний військовий був госпіталізований в місцеву лікарню з проникаючим осколковим пораненням в живіт і травмованою рукою, в результаті чого йому довелося пережити ампутацію двох пальців.

Досі залишається невідомим, з якої причини стався вибух. На місці події були знайдені частини боєприпасу, але його так і не вдалося ідентифікувати. Дізнатися про те, що сталося, у самого учасника інциденту не можна, так як він не виходить з важкого стану, а медики планують проведення операції.

Поліцейські порушили кримінальну справу за фактом нанесення тілесних ушкоджень з власної необережності. Військові, які служать з потерпілим, повідомляють, що він планував винести сміття, коли ємність з чимось невідомим вибухнула у нього в руках.

Нагадаємо, раніше також стало відомо, що в мережі з'явилося відео вибуху в Горлівці, де загинули три дитини, а ще одна отримала травму.

Також Знай.UA повідомляв, що російські ЗМІ опублікували ексклюзивне відео з місця смерті Захарченка.

Крім цього, Знай.UA розповідав, що полонений "ДНР" повідав про звірячі тортури, яким його піддали бойовики.