Із зони проведення ООС прийшли сумні новини. Путінські бойовики обстріляли Майорск. В результаті підлого обстрілу місцева жителька отримала кульове поранення голови.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-центру ОНС в соцмережі Facebook.

"28 вересня 2018 близько 18:15 бойовики здійснили обстріл Майорска із застосуванням стрілецької зброї. В результаті обстрілу на вулиці Кільцевій, 10б за місцем свого постійного проживання отримала дотичне вогнепальне поранення голови жінка. Постраждала перебуває в Бахмутській центральній районній лікарні", - зазначили в прес-центрі ООС.

А от працівники сільськогосподарського підприємства Бахмутський аграрний союз заявили, що бойовики обстріляли Новолуганське із застосуванням артилерії калібру 122 мм та 120 мм мінометів.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі в українських захисників з'явилися невеликі проблеми. В зоні проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 29 вересня, один український боєць отримав поранення. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-центру ООС в Facebook.

Так, з'явилася інформація, що за добу донецькі терористи 32 рази обстріляли українські позиції. З мінометів 120-го калібру противник відкрив вогонь по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Світлодарськ, Травневе і Новолуганське, а з мінометів калібру 82 мм вів вогонь по опорним пунктам біля Світлодарська та Водяного.

Варто нагадати, що на днях було опубліковано оповідання, звільнених українців з полону "ДНР". Одне з таких оповідань шокувало найбільше. Володимир Фомичов був звільнений і вивезений з "ДНР" в жахливому стані. Зараз він почувається набагато краще і йде на поправку. Саме час Володимиру розповісти про своїх катів.

Нагадаємо, український коп виявився шанувальником "ДНР".

Як повідомляв Знай.uа доба на Донбасі принесла радісні новини.

Знай.uа писав, СБУ викрила чергового чиновницького "щура".