У мережу потрапив відеозапис вибуху в Донецьку, який забрав життя ватажка "ДНР" Олександра Захарченко. Відеозапис з камер зовнішнього спостереження продемонстрували у випуску новин російські ЗМІ.

На відеозаписі видно, як до кафе "Сепар" під'їхали кілька машин, з яких вийшов Захарченко і його бойовики зі зброєю. Після того, як ватажок "ДНР" увійшов у приміщення, стався вибух.

Нагадаємо, в центрі Донецька 31 серпня прогримів вибух біля кафе "Сепар", що стало причиною вбивства ватажка "ДНР" Олександра Захарченко. Представник МЗС РФ Марія Захарова виступила з обвинуваченням Києва в смерті ватажка терористів "ДНР". СБУ України вважає, що причиною могли виявитися міжусобні чвари між терористами, які не вміють ділити гроші і владу.

7 вересня на посаду ватажка "ДНР" призначили Дениса Пушилина.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше в епіцентр вибуху в Донецьку потрапив ще один бойовик Ігор Хакимзянов. Слід зазначити, що він претендує на посаду нового ватажка "ДНР". Наголошується, що вибух пролунав на з'їзді так званої "Компартії "ДНР" в окупованому місті. У момент вибуху поранення отримали четверо проросійських бойовиків, після чого їх відправили в госпіталь.

Хакимзянов, незважаючи на те, що раніше повідомлялося зворотне, розповів, що вибух він почув, коли бойовики входили в будівлю. Повідомляється, що після проходження в будівлю, Хакимзянов впав без свідомості, а коли прокинувся, побачив на собі палаючий одяг. Тепер він не чує на одне вухо і відчуває дзвін з правого боку голови.

Також він розповів про легку контузію і про те, що у нього обгоріла шкіра і волосся.

Пізніше стало відомо, що вибух Хакимязов спровокував сам під час "передвиборчої гонки".

Також Знай.UA розповідав, що ВСУ розкрили правду про загибель дружків Захарченко.

Крім цього, Знай.UA писав про те, що у Путіна назвали імена кілерів, які вбили журналістів в Африці після розслідування поставок туди російського зброї.