У мережі прогриміла новина про те, що бойовик Ігор Хакімзянов дав перший коментар після того, як він потрапив в епіцентр вибуху в окупованому Донецьку.

Про це розповів 24 канал.

ДНР

Як повідомляє джерело, Хакімзянов, який є кандидатом на пост нового ватажка "ДНР", розповів про самопочуття і про те, з чим він пов'язує вибух на з'їзді так званої "Компартії" ДНР "в окупованому Донецьку, під час якого він постраждав.

Як багато хто пам'ятає, 29 вересня на окупованих територіях трапився вибух, в результаті чого четверо проросійських бойовиків отримали поранення, і троє з них були госпіталізовані.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

бойовик

Хакімзянов вже додав, що вибух стався, коли вони з іншими постраждалими входили в приміщення (раніше повідомлялося, що при виході з будівлі).

За його словами:

Я вже пройшов дверний отвір, коли прогримів вибух. Отямився - на мені одяг горить. Зараз права сторона голови дзвенить, я на праве вухо погано поки чую.

Крім цього, бойовик розповів про отримані пораненнях. Як він додав, у нього спостерігається легка контузія, трохи обгоріла шкіра і волосся.

Варто згадати про те, що 10 квітня по 7 травня 2014 року був першим "міністром оборони" ДНР ". У травні того ж року в Міністерстві внутрішніх справ України заявляли про затримання Хакімзянова, якого у вересні 2014 го обміняли на українських військовослужбовців, які утримуються бойовиками .

Будемо стежити за подальшим розвитком ситуації.

Нагадаємо, в жорстокому вбивстві російських журналістів в Центральноафриканській Республіці може бути зав'язана приватна військова компанія "Патріот".

Як повідомляв Znaj.ua, в суботу, 29 вересня, стало відомо про черговий інцидент у окупованому Донецьку. Після закінчення з'їзду так званої Компартії "ДНР" у офісі комуністів спрацював вибуховий пристрій.

Також Znaj.ua писав про те, що в суботу, 29 вересня, стало відомо про черговий інцидент у Донецьку. Під час з'їзду так званої комуністичної партії "ДНР" у залі пролунав вибух.