У ЗСУ повідомили про знищення авто із бойовиками на Донбасі.

У повідомленні йдеться, що 28 вересня поблизу села Коминтерново під Маріуполем підірвався на міні автомобіль "Нива" 9-го мотострілецького полку 1-го армійського корпусу ЗС РФ.

Про це повідомив у Facebook український журналіст і військовий експерт Юрій Бутусов.

"Були ліквідовані заступник командира роти 9-го полку, зрадник своєї Батьківщини Олег Сокуренко, позивний "Скіф", а також фельдшер Ганна Чабанова, позивний "Сирена". Важко поранені троє - позивні "Біс", "Рашпіль" і "Шуруп". До слова, Чабанова любила постріляти з гранатомета по "укропах", викласти фото в "вконтакте" - але більше попозувати їй не судилося", - пише військовий.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Бутусов додає, що терористи заявляють, що "Нива" нібито "їхала за пораненим на передову, але була вражена протитанкової ракетою на тиловий дорозі".

"Це чергова брехня, адже насправді Сокуренко вирішив доставити на опорний пункт трьох своїх бійців на посилення відділення, а на зворотному шляху забрати пораненого найманця. За компанію Сокуренко взяв з собою свою подругу Чабанову, яка, за даними соцмереж противника, була на п'ятому місяці вагітності. Їхали вночі, щоб їх не виявили, і по ним дійсно не стріляли. Вони підірвалися на міні", - йдеться в повідомленні.

Журналіст зазначає, що противник придумав черговий фейк про попадання ПТУРу, щоб звинуватити українців перед місією ОБСЄ у порушенні Мінських угод.

"Якщо визнати, що підрив стався на міні - то звинуватити українців не вдасться - адже це означає, що ніякого обстрілу не було. Значить на міну наїхали самі, значить самі й винні, а скільки міна там лежала і хто її встановив - невідомо, і довести неможливо. Хіба мало росіяни своїх же бойовиків підірвали на Донбасі, починаючи з Бєднова?", - констатував Бутусов

Подорвалась Нива боевиков. 2 - 200

27-го сентября подорвалась Нива боевиков в районе Коминтерново, 2 коллаборанта избавили Украину от своего присутствия. 1. Олег Сокуренко "Скиф". 28.05.1991г.р. 2. Анна Чабанова "Сирена". 24.06.1990г.р. - 9 полк, 1 армейский корпус. + еще трое - 300 тые. По легенде "ДНР", санитары в трусиках на Ниве мчались спасать раннего ополченца и бендерофашыстокаратели из миномета попали миной в Ниву на ходу. На деле мы видим разбитую у Нивы левую переднюю часть, которая наехала передним левым колесом на мину, а в профиле сей дамы, почему-то не обнаружили ни одного санитарного фото, а только с оружием и на броне.

Geplaatst door MIL.IN.UA op Vrijdag 28 september 2018

Нагадаємо, компанія ліквідованих терористів Гіві, Мотороли, Захарченка та ін. тепер поповнилась особою жіночої статі.


Як повідомляв раніше Знай.ua, упродовж доби, 28 вересня, ситуація в районі проведення операції залишалася контрольованою Об'єднаними силами.


Також Знай.ua писав про те, що на Донбасі ліквідували відомих сепаратистів з позивними "Реал" та "Сирена".