1 вересня у мережі з’явилася інформація про можливу ліквідацію нової "шишки" проросійських терористів.
Про це повідомив журналіст Андрій Діхтяренко на своїй сторінці в соцмережі.

"Так, стоп. Ось він, момент істини. За російським медіа стоїть вселенський стогін, мовляв, вбили останнього підписанта Мінських угод, все пропало. І ніхто не згадує, що начебто десь в Росії повинен перебувати живий-здоровий інший підписант Мінська Ігор Венедиктович Плотницький який нібито спокійнісінько поїхав з Луганська в листопаді минулого року після путчу", – зазначив він.


Більше того, стверджує Діхтяренко, досить дивним виглядає факт того, що Плотницького "відлучили" від кремлівських медіа.


"По телику кого тільки не включають: Жириновського, Зюганова – але тільки не колишнього ватажка “ЛНР”. Погодьтеся, це дивно. Покажіть же Плотницького! Або визнайте, що його немає в живих", – підкреслив він.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще


Нагадаємо, у результаті вибуху в Донецьку загинув глава самопроголошеної Донецької народної республіки Олександр Захарченко, повідомляють ЗМІ з посиланням на джерело в силових відомствах ДНР.


Захарченко, за даними джерел, отримав смертельне поранення при вибуху в донецькому кафе "Сепар", яке знаходиться неподалік від його резиденції. Загиблому було 42 роки.


Як повідомляв раніше Знай.ua, від вибуху в центрі Донецька вдень 31 серпня загинув не лише ватажок бойовиків Олександр Захарченко, але й його близький соратник та за сумісництвом "міністр доходів" невизнаної республіки Олександр Тімофєєв, відомий за позивним "Ташкент".
Про це повідомляють російські ЗМІ.

Варто відзначити, що ватажок "ДНР" 42-річний Олександр Захарченко був смертельно поранений під час вибуху в кафе "Сепаратист" на вулиці Пушкіна в Донецьку.


Також Знай.ua писав про те, що лідер бойовиків ДНР Олександр Захарченко можливо не загинув під час вибуху 31 серпня кафе "Сепар" в Донецьку. Таке припущення висунув дипломат Василь Філіпчук у коментарі для "Апострофа".