У суботу, 1 вересня, в автосервісі Москви невідомі влаштували стрілянину. Поранили співробітника автосервісу і зникли в невідомому напрямку. Стрільців уже шукають.

На заході Москви конфлікт групи чоловіків зі співробітниками автосервісу закінчився стріляниною, повідомляють російські засоби масової інформації. Постраждав співробітник автосервісу, швидка госпіталізувала його з пораненням в живіт. Повідомляється, що стрілки зникли з місця події на чорному автомобілі Infiniti. У місті оголошено план "Перехоплення".

Раніше повідомлялося, що в Рівному таксист розстріляв двох пасажирів. В результаті конфлікту з застосуванням спецпристрою для відстрілу гумовими кулями 30-річного жителя Рівного госпіталізували в лікарню. Пригода сталася 25 серпня, близько 22.30 на вулиці Данила Галицького у Рівному.

"Конфлікт виник між водієм таксі і двома пасажирами. Виникла штовханина, яка переросла в бійку. За попередньою інформацією під час сутички 48-річний таксист схопив з автомобіля спецпристрій для відстрілу гумовими кулями та зробив попереджувальний постріл вгору, після чого пролунало ще два постріли. В результаті цього одного з пасажирів з пораненням грудної клітини був госпіталізований в лікарню. Загрози його життю немає. За даним фактом розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють всі обставини події", - йдеться в повідомленні прес-служби управління Нацполіції в Рівненській області.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Ми також писали, що неадекват порізав пасажирку в харківському метро і втік. У харківському метрополітені на станції "Держпром" невідомий чоловік напав на 38-річну жінку з ножем. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

За попередніми даними, між зловмисником і потерпілою виник конфлікт, під час якого чоловік ударив її ножем. В результаті нападу жінка з різаною раною плеча була доставлена в одну з лікарень міста.

Нагадаємо, на відомому курорті сталася кривава стрілянина.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у центрі Києва сталася стрілянина.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві неадекват захопив дітей, копи пішли на штурм.