На Одещині частина ледь не села пішла під воду. У курортному селищі стався масштабний зсув.

Про це повідомляє місцеве видання "Думская" та показує масштаби розрухи.

Інцидент стався в селищі Санжейка в середу, 3 жовтня.

Місцеві жителі налякані, величезна ділянка землі загрожує обвалитися прямісінько на прибережну зону.

зсув

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

У райдержадміністрації Овідіопольського району уточнили, що пошкоджена майже кілометрова ділянка схилу. Також на YouTube опублікували відео із місця НП.

Нині вирішується питання про відгородження небезпечної території та подальший план дій, оскільки присутній ризик збільшення площі зсуву. Загрози для обвалення будівель поки немає.

Додамо, морги в постраждалих містах Індонезії переповнені, тіла вже нікуди відвозити і їх складають просто неба. Число жертв стращного цунамі налижається до тисячі.

На даний момент офіційно зафіксовано 832 особи, які загибли внаслідок руйнівної стихії,

Нагадаємо, у США обвалився міст разом з потягом. Напередодні стало відомо про страшну катастрофу в американському штаті Айова. Так там обрушився залізничний міст, в результаті чого у річку впав вантажний поїзд.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Іспанії обвалився стадіон під час святкування голую.

Також Знай.ua писав про те, що група російських вчених провела дослідження і дійшла висновку, що ближче до 2030 року розпочнеться період серйозного похолодання в Арктиці. Це відбудеться у рамках 70-річного кліматичного циклу.

Дивіться: Масштабний зсув нищить український курорт