Напередодні стало відомо про страшну катастрофу в американському штаті Айова. Так там обрушився залізничний міст, в результаті чого у річку впав вантажний потяг. Про це повідомляють Wowt News.

Поїзд перевозив соєву олія. Чиновники запевняють, що річку не просочилися небезпечні речовини. 20 вагонів з піском і соєвою олією опинилися у воді, а частина вантажу потрапила в річку.

На даний момент встановлюються всі обставини події. Відомо, що нещодавно цей регіон США страждав від повені і сильних дощів, які, можливо, і стали причиною інциденту.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

За попередніми даними, у результаті надзвичайної події ніхто не постраждав.

Alton, Iowa Train Derailment

Train derailment near Alton, IA. There are no reported injuries. No known hazardous materials have been leaked into the river or air.

Posted by Sioux County Sheriff on Sunday, 23 September 2018

Варто відзначити, 14 серпня поблизу італійського міста Генуя обвалився автомобільний міст, десятки автомобілів опинилися у пастці, а кількість жертв ще збільшилася.

За даними джерела, в результаті обвалу загинуло 38 осіб, серед яких троє дітей 8-ми, 12-ти і 13-ти років.

Також повідомляється про 15 постраждалих, серед яких 9 - у важкому стані. Четверо з них були витягнуті з-під уламків. Під час обвалення на мосту було 30-35 автомобілів і три вантажівки.

Як відомо, по мосту, який обвалився, проходить автомагістраль А10. Міст Моранді був побудований в 1960-х роках на заході від центру Генуї. Його довжина перевищує 1 км, висота - 90 м.

Нагадаємо, в інтернеті з'явилося дуже страшне відео наслідків катастрофи в Дніпропетровській області. Відомо, що на території села Нова Дача Павлоградського району вантажне авто потрапило під крах моста.

Як повідомляв портал "Знай.uа" 24 серпня у Перу стався землетрус магнітудою 7,1. Метеорологи встановили, що поштовхи були зафіксовані на глибині 610 кілометрів на північний захід від Мальдонадо на 250 кілометрів.

Також "Знай.uа" писав, у Баку відбулося виверження другого в світі за величиною грязьового вулкана Отман-Боздаг. Як повідомляють місцеві засоби масової інформації, виверження почалося в 8:53 ранку в неділю, 23 вересня. Приблизно через годину там зафіксували друге виверження, яке продовжується до цих пір.