У четвер, 4 жовтня, у Харкові сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода: патрульний автомобіль збив жінку, що стояла на проїжджій частині. У цей момент копи відпрацьовували виклик і супроводжували карету швидкої допомоги.

Аварія сталася на перетині вулиць Золочевського Залютинській близько 21:00. Про це йдеться в повідомленні прес-служба місцевої Національної поліції.

За попередньою інформацією, Toyota Prius, за кермом якого перебували правоохоронці, збив жінку, що зупинилася посеред проїжджої частини. На щастя, удар був не дуже сильним. Постраждалу госпіталізували і поставили діагноз "забій м'яких тканин". Медики повідомили, що зараз її життю нічого не загрожує і оцінюють стан як задовільний.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

“На місці події працює слідчо-оперативна група. З'ясовуються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди”, – сказали в прес-службі.

У середу, 3 жовтня, в Івано-Франківській області сталася смертельна ДТП за участю маршрутки і ВАЗ 2115.

"Аварія сталася в місті Долина. 37-річний житель району, керуючи автомобілем ВАЗ-21015, рухаючись по вул. Данила Галицького, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з рейсовим автобусом Mercedes-Benz Sprinter, за маршрутом Долина - Івано-Франківськ" - розповіли поліцейські.

В результаті ДТП водій автомобіля отримав травми, несумісні з життям. Шість пасажирів автобуса отримали травми, чрезе які були госпіталізовані.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в залізничній станції Миронівка Київської області швидкісний потяг на смерть збив жінку на мопеді.

Як повідомляв Знай.ua, у Київському райсуді Харкова 2 жовтня продовжилося слухання у справі про резонансну ДТП на вулиці Сумській, в якій під колесами "Лексуса" загинули шестеро людей.

Також Знай.ua писав про те, що мало не щодня українські водії змушені вирішувати цілу купу проблем: як дешевше заправити авто, якщо бензин подорожчав, заощадити на ремонті та обійти масові затори на дорогах. Але трапляються форс-мажорні ситуації, від яких не застрахований ніхто – приміром, крадіжка, чи втрата документів на машину.