Як вже стало відомо, в Коломенському районі Московської області розбився винищувач МиГ-29. Пілоти встигли катапультуватися до падіння. У мережі з'явилися перші кадри з місця трагедії.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Через технічну несправність, яка виникла під час польоту, машина стала некерованою, пілоти катапультувалися, літак впав в Коломенському районі. Пілоти вижили", - повідомило джерело російських ЗМІ з авіадиспетчерських служб.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Винищувач вилетів з аеродрому в підмосковному Жуковському. У прес-службі Об'єднаної авіабудівної корпорації (ОАК) журналістам повідомили, що Міг-29 впав в районі Жуковського. Він здійснював навчально-тренувальний політ.

"Під час польоту пілоти втратили керування, тому направили його в безлюдне місце, а самі катапультувалися. Льотчики не постраждали. Буде створено комісію для розслідування причин", - сказали в прес-службі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Воскресенському районі Московської області зазнав аварії військові літак Міг-29. Трагедія сталася 5 жовтня.

Варто нагадати, що в Російській Федерації біля Костроми 3 жовтня розбився вертоліт AS-350. В результаті аварії загинули три людини. За інформацією російських журналістів, одним із загиблих виявився заступник генпрокурора РФ, який займався координацією розслідувань резонансних кримінальних справ.

З посиланням на власні джерела російські ЗМІ повідомляють, що загиблий в результаті краху вертольота заступник Генерального прокурора РФ Саак Карапетян ‒ координував слідство по кримінальних справах, що мають значний суспільний резонанс.

Нагадаємо, найвідоміші українські літаки потрапили в авіакатастрофу: перші кадри.

Як повідомляв Знай.uа пасажирський літак розвалився на частини, шокуюче відео.

Знай.uа писав, падіння літака в Росії: в мережі показали фото і відео з місця катастрофи.