У Харкові трамваї маршрутів No6 і No8 вирішили прокотитися "наввипередки", що закінчилося плачевно - зіткненням і травмами у двох пасажирів. Таку інформацію повідомили в прес-службі "Укртрансбезпеки", як повідомляє видання Сегодня.

"Догралися в байдужість! Сьогодні, 5 жовтня, о 12:25 на Майдані Захисників України два трамвая Харківських КП "Салтівське трамвайне депо" 8-го маршруту і "Жовтневе трамвайне депо" 6-го маршруту організували гонку", - зазначають там.

Як стало відомо, через те, що сталося постраждалими виявилися дві жінки 1949 і 1981 років народження - обидві вони перебувають на даний момент у лікарні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А раніше в Києві також спостерігалася проблема з трамваєм. Тільки виною всьому був горе-водій, який заважав проїхати громадському транспорту, припаркувавшись не там, де потрібно.

Як стало відомо, чоловік припаркував свій автомобіль біля рейок, але габарити трамвая не давали протиснутися йому у відстань, залишену для проходження.

Користувачі соцмереж відзначили, що подібних "героїв паркування" стає все більше. Вони запропонували варіант введення нового закону: трамвай їде далі, незважаючи на перешкоду, а страхові компанії прибирають у своїх договорах пункт, який гарантує виплату грошей в таких випадках.

Крім цього, користувачі мережі помітили закарпатські номери, і з гумором поставилися до ситуації, помітивши, що в Закарпатті просто немає трамваєм, так що водій не міг знати, якого вони розміру.

Також раніше у Києві водій легкового автомобіля понівечив маршрутку. Як з'ясувалося, водій маршрутки підрізав машину. Водій вирішив помститися, обігнав транспорт і зупинився з ним на зупинці.

Потім розлючений водій вийшов з машини, пересів в маршрутку, доїхав до кінцевої. Там він вирішив розібратися з маршрутниками, наносячи удари по лобовому склу, фарам і викликаючи на бій водія громадського транспорту. Той у відповідь просто викликав поліцію. Однак власник легковика встиг втекти до свого авто.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Київ відмовляється від маршруток.

Також Знай.UA писав, що лінію швидкісного трамвая у Києві терміново закрили.

Крім того, Знай.UA повідомляв, що в Одесі бійка у трамваї паралізувала рух транспорту.