В українській столиці зухвалий водій автомобіля "побив" маршрутний автобус. Відомо, що водій маршрутки у бійці участі не брав.

Про це стало відомо завдяки повідомленню та відео "Київ Оперативний" в соцмережі Facebook.

Так, стало відомо, що у четвер, 4 жовтня, близько 21:30, за словами очевидців, водій маршрутки №25 підрізав автомобіль. Щоб помститися, водій авто обігнав громадський транспорт і зупинився разом з ним на зупинці.

Конфлікт між водієм маршрутки та іншим водієм завершився побитим автобусом За інформацією свідків, сьогодні, близько 21:30, водій маршрутки #25 «підрізав» автомобіль сірого кольору. Водій автівки обігнав маршрутку на зайшов в неї на зупинці. Проїхавши до кінцевої, вони почали з‘ясовувати стосунки. Потім водій автівки вийшов і почав бити скло та фари автобуса (є на відео). Зробивши свою справу втік. Водій автобуса викликав поліцію. І коли приїхали правоохоронці, «хуліган» повернувся на місце.

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 4 oktober 2018

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Чоловік залишив свою машину і сів у маршрутку, проїхавши з пасажирами до кінцевої. Там водій авто влаштував розборки з маршрутниками. Агресивний чоловік почав бити лобове вікно з боку водія і фари, при цьому кричав маршрутнику, щоб той виходив з транспорту.

Водій маршрутки викликав поліцію. Однак, побивши громадський транспорт, неадекватний чоловік втік до свого авто.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що столична влада проголосувала за ліквідацію маршруток. Стало відомо, коли в столиці зникне остання маршрутка. Новий проект 75 голосами підтримала Київрада законопроект, який має на меті скасувати маршрутні таксі і оновити парк автобусів, тролейбусів і трамваїв. Так, передбачається, що повністю реалізувати закон вийде до 2024 року.

"Необхідно кардинальне реформування системи громадського транспорту в Києві. Зараз 40% маршрутних таксі в столиці курсують незаконно, і дієвого контролю за роботою таких перевізників не спостерігається. Цільова програма повинна вирішити цю проблему", - повідомляє прес-служба КМДА.

Варто нагадати, що пасажирські автобуси з тимчасово окупованої території Донбасу через Росію спокійно їздять по вільним українським містам. Цю інформацію повідомили у прес-службі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. У повідомленні уточнили, що автобуси просто не вказують свій маршрут, вивішуючи на лобове скло знак "нерегулярний".

Нагадаємо, у Києві заборонять маршрутки: рішення вже прийняли.

Як повідомляв Знай.uа поїздка з вітерцем: водій-гуморист возив людей в маршрутці без дверей.

Знай.uа писав, у Києві напали на приймальню депутата.