Сьогодні в Китаї сталося страшна подія, в результаті якого загинули дві людини

Відомо, що в місті Нінбо невідомий чоловік напав на перехожих із ножем. Потім він же здійснив наїзд на натовп.


Про це пише Beijing News. Також повідомляється, що злочинця вдалося затримати.


За попередньою інформацією, чоловік напав на перехожих після особистого конфлікту. Що спровокувало настільки агресивна поведінка, поки невідомо. Після цього він сів з а автомобіль і просто наїхав на стоять в стороні людей. Як відомо, дві людини загинули на місці події, ще 16 отримали серйозні поранення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще


Відзначимо, що раніше в китайській провінції Хунань дев'ять людей загинули і ще 43 постраждали під час наїзду позашляховика на площі міста Хен'ян.

Нагадаємо, раніше ДТП з цистерною відкрило на дорозі портал в пекло. Стало відомо, що в Демократичній Республіці Конго сталася аварія - цистерна з паливом зіткнулася з іншим транспортним засобом. В результаті 50 людей загинули, повідомляє BBC з посиланням на заступника губернатора Центральній провінції Конго Атоу Матубуана Нкулуки. Ще близько 100 отримали опіки різного ступеня тяжкості.


Як повідомляв портал "Знай.uа", кровавая аварія з автобусами в Росії: з'явилася інформація про українців. Так за даними МНС, на трасі Твер — Ржев біля села Некрасово в Калінінському районі Тверської області зіткнулися автобус ЛИАЗ і Ford. У салоні Ford було 12 осіб, 11 з них загинули.


"Знай.uа" писав, що в Києві пішохід потрапив під колеса позашляховика, моторошні фото. В українській столиці сталося страшне ДТП. На вулиці Вадима Гетьмана в 22:40 позашляховик Toyota Land Cruiser на високій швидкості збив пішохода. Від отриманих травм 50 річний чоловік помер до приїзду швидкої.