Сильний ураган у США наробив чимало біди

Про це повідомляє Washington Post. Ураган «Майкл» продовжує вирувати в південно-східній частині США. З-за цього на території штатів спостерігаються сильні дощі, що супроводжуються рвучкими вітрами й повенями. Стихія не вщухає навіть після зниження до рівня тропічного шторму.

Ураган


Зазначимо, що ураган «Майкл» прийшов у Флориду, як шторм четвертої категорії. Саме в цьому регіоні це найпотужніший за весь час. Повільно він продовжує свій шлях на північ країни.


Згідно з даними джерела, на цей час повідомили про дві смерті. Так, на початку четверга загинула 11-річна дівчинка, яка опинилася у владі стихії. Ураган розгромив трейлер, де на той момент перебував дитина.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


В штаті Флорида оголосили надзвичайний стан за дорученням Президента США Дональда Трампа.

Нагадаємо, раніше озвучені три основні версії катастрофи в Ічні. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що Кабмін виділив 100 мільйонів гривень на відновлення міст і сіл Чернігівської області, які постраждали в результаті пожежі та вибухів боєприпасів на складах Міністерства оборони поблизу Ічні.

Як повідомляв портал "Знай.uа" сталося виверження одного з найбільших грязьових вулканів у світі. Це видовище очевидцям вдалося зняти.

Повідомляє прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів Азербайджану.

Також "Знай.uа" писав, що кількість загиблих від землетрусу і цунамі в Індонезії зросла до 384.

Уточнюється, що дані не остаточні, оскільки пошуково-рятувальні дії на даний момент в самому розпалі. Зараз вдалося з'ясувати, що велика частина загиблих проводила підготовку до міського фестивалю на пляжі.