На Донеччині вдалося ліквідувати черговий безпілотник бойовиків

Безпілотник

Известно, що в суботу, 13 жовтня, над Лисичанському був помічений літальний апарат бойовиків. Про це повідомили в прес-службі Операції Об'єднаних сил в ФБ.


Мова йде про літальному апараті "Орлан-10", який знаходиться на балансі збройних сил Росії. Найімовірніше, техніку направили з метою вивчити місцевість і розвідати обстановку над Лисичанському. Безпілотник слідував за маршрутом від Лисичанська в бік Сєвєродонецька. Це насторожило українських військових, тому відразу ж взяли бойову готовність сили протиповітряної оборони. Також повідомляється, що лейтенант Сергій Наївши ухвалили рішення для обороти використовувати вогневу підтримку "Мі-24".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Безпілотний літальний апарат "Орлан-10", який знаходиться на озброєнні збройних сил Російської Федерації. Мета маневрувала, виконуючи очевидно розвідувальний політ за маршрутом "Лисичанськ - Сєвєродонецьк". Відразу ж чергові сили з протиповітряної оборони були приведені в бойову готовність №1. Командувачем збройних сил генерал-лейтенантом Сергієм Наевым було прийнято рішення для знищення цілі залучити вертоліт вогневої підтримки Мі-24", - повідомляють в соціальній мережі.


Також відомо, що через 40 хвилин вдалося знищити небезпека поблизу Боровського.

Нагадаємо, раніше шакали Путіна розстріляли місію ОБСЄ на Донбасі. Про те, що проросійські терористи на Донбасі масово використовують заборонену зброю, відомо вже давно. Однак днями вони "побили" власний рекорд нахабства - спливла інформація про обстріл місії ОБСЄ на території окупованого Донбасу.


Як повідомляв портал "Знай.uа" Гіркін розкрив страшну правду про московських монахів, вони допомагали вбивати українців, все з Лаври.


"Знай.uа" писав, названа найбідніша країна Європи.