У Міністерстві закордонних справ України жителів країни попередили про буревій, який наробив чимало біди в Португалії. Мова йде про бурхливому буревій "Леслі"

Ураган Леслі


За інформацією відомства, пориви вітру досягають 190 кілометрів на годину. Найбільш небезпечними районами вважаються Сетубал, Лісабон, Сантарем, Лейрія, Коїмбра і Авейру. В цих районах країни спостерігаються найбільш небезпечні пориви, вітер буквально зносить все на своєму шляху.


Українців просять бути обережними, плануючи свої поїздки в Португалію. У Міністерстві закордонних справ заявили, що навіть якщо ви опинилися в такій зоні, необхідно уникати прогулянок по лісовій місцевості, не виїжджати за місто і по можливості залишатися вдома. Також в цілях безпеки варто зміцнити віконні конструкції, щоб не допустити їх руйнування.


Також повідомляється, що ураган може стати причиною переносу рейсів. Актуальну інформацію краще уточнювати в кожному конкретному випадку.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще


Відомо, що ураган "Леслі" штурмував кілька районів Португалії 13 жовтня. Найбільші втрати зафіксували в регіоні навколо столиці Лісабона і центральні регіони в Лейрії і Коїмбрі.


Що стосується людських втрат, поки така інформація не надходила. Стихія повалила сотні дерев, без електрики залишилися цілі райони, пошкоджені автомобілі і вдома. Також жителів переслідують і локальні повені. Також повідомляється, що без електроенергії залишилися близько 17 тисяч будинків.

Нагадаємо, раніше у мережі показали страшні наслідки урагану Майкл. Коли жителі повернулися в Порт-Стріт-Джо і Мехіко-Біч, міста Флоун-Панхандл, де ураган Майкл на березі досяг категорії 4, вони прибули на місце, спустошене стихією, яка рухалася зі швидкістю 155 миль на годину.


Як повідомляв портал "Знай.uа" улюблений курорт українців знищує стихія, багато загиблих серед туристів.


"Знай.uа" писав, что потужний буревій зрівняв в'язницю з землею, фото.