17 жовтня в Керченському політехнічному коледжі стався теракт, у результаті якого загинуло кілька десятків людей і ще півсотні були поранені. Журналіст Аркадій Бабченко сказав своє слово щодо страшної трагедії. На його думку все це наслідки втручання російських окупантів і кримчанам пора готуватися до постійних терористичних актів.

Про це проживає в Україні російський журналіст пише у своєму Facebook.

Аркадій Бабченко
Аркадій Бабченко

"Ласкаво просимо, Крим! Ну що, привіт, дорогі кримчани! Раді вас бачити. І в перших рядках свого листа дозвольте привітати вас з тим, що це був останній референдум у вашому житті… Вивчите, до речі, ще два терміни. "КТО" - це контр-терористична операція, і "гексоген". Це дійсно по-справжньому важливо. І постарайтеся надалі уникати місць скупчення людей, вокзалів, аеропортів - вокзалів і аеропортів особливо - автобусних станцій, ринків, концертів і взагалі", - написав Бабченко.

Аркадій Бабченко
Аркадій Бабченко

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Він припомнимл, що ще 4 роки тому попереджав жителів Криму про те, що їх чекають масові вбивства після анексії.

"Двадцять п'ять років ви слів то таких не чули - теракт, вибух, захоплення, заручники, невстановлений вибуховий пристрій, гексоген, тротиловий еквівалент, ваххабізм, заборонена в Росії організація, екстремізм. А тепер - це ваша реальність. Звикайте. Вивчайте. Приспосабливайтесь до нових умов життя. Всі принади поліцейської імперії до ваших послуг", - різко висловився Бабченко.

Аркадій Бабченко
Аркадій Бабченко

Він жорстко заявив, що кримчанам пора боятися "поліції", голити бороди і освітлювати волосся, а також завжди носити з собою документи.

В кінці він задає кримчанам риторичне питання: "Вас попереджали?"

Нагадаємо, Київ вимагає від окупантів якісного розслідування теракту в Керчі.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, що "керченський стрілок" виявився фанатом "русского міра.

Також Знай.ua писав, що ЗМІ розповіли про матір керченської терориста.