У середу, 17 жовтня в Керчі сталася страшна трагедія: студент 4 курсу Владислав Росляков влаштував у політехнічному коледжі бійню. Загинули 20 людей, наймолодшій з яких було всього 15 років.

Ось кілька історій про загиблих у той страшний день людей, які зібрала "Комсомольська правда".

Жертва "керченського стрілка", Владислав Лазарєв, 19 років
Жертва "керченського стрілка", Владислав Лазарєв, 19 років

19-річний Владислав Лазарєв, що навчався на 4 курсі коледжу, загинув у лікарні. 17 жовтня він впершим з'явився в коледжі після хвороби.

"Син в жовтні і не навчався – прихворів і пробув на лікарняному. Але у вівторок побував у лікаря і той сказав, що він здоровий. Влад вранці в середу встав, поснідав. І ми його проводили - вчися, синку, - розповіла мати загиблого.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Владислав був страшим сином, у нього залишилося троє братів.

Росляков занапастив життя матері і доньки Бакланових. Світлана пропрацювала вчителем математики 26 років і не збиралася йти на пенсію. Її 27-річна донька працювала в школі бухгалтером. Чоловік Світлани зміг вижити тільки тому, що під час теракту знаходився в підсобці.

Серед поранених Владиславом Росляковим два активних учасника місцевого фанатського руху і близькі друзі Микола Крутько і Валентин Кондрашечкін. Обом було по 18-19 років.

"Колю відвезли на операцію в Сімферополь. У нього прострелено плече і щелепа, уламок у голові застряг. Але сказали, що жити буде. Поруч із ним перебуває мама. У Валентина відмовили ноги, бачили, як його виносили з коледжу. Але в лікарнях його знайти не можемо", - розповіли друзі постраждалих.

Постраждала також красуня Наталія Калініченко, якій вибухом відірвало ногу.

Нагадаємо, представник президента України в Криму Борис Бабин заявив, що вся відповідальність за події в Керчі покладається на окупаційну владу Росії.

Як повідомляв Знай.ua, загиблий внаслідок суїциду після масового вбивства в політехнічному коледжі окупованої Керчі підліток був справжнім фанатом "русского міра".

Також Знай.ua писав, в мережу потрапили записи з камер спостереження керченського політехнічного коледжу.