У четвер, 18 жовтня, на столичному Подолі сталась велика аварія. Розтрощена Lada , Lexus втиснутий у вантажівку, розбитий Mercedes на тротуарі та з різними пошкодженнями ще три машини – такий результат масштабної ДТП у Києві.

Як повідомляє ТСН, на вулиці Набережно-Хрещатицькій 20-річний водій Mercedes не впорався з керуванням, унаслідок чого пошкоджено сім машин, серед них і вантажівку. Сам Mercedes вилетів на тротуар, розламавши паркан.
Через масштабну аварію на 6 годин перекрили трасу - поки не прибрали машини. На дорозі утворився величезний затор. Постраждали двоє водіїв, один із них кермувальник Mercedes.


"Все сталося біля 9:00 ранку, Mercedes рухався у бік центру, коли спочатку зачепив автомобіль ВАЗ – той від удару втратив керованість і вдарив Lexus. Японське авто, своєю чергою, врізалося у вантажівку. "Я зупинився на червоне світло світлофора, чую скрип гальм і удар позаду. Ну, і пішло: хлоп, хлоп, хлоп!", - каже один із очевидців.

На щастя, не зважаючи на масштаби аварії, усім учасникам ДТП пощастило лишитися живими.

Водія Lada госпіталізували із забиттями, його батько радіє, що пошкодження сина легкі. "Він шокований був", - каже пан Валерій.



Водій Mercedes, який спричинив аварію, також потрапив до лікарні - хлопець був без свідомості. За даними поліції, у нього стався напад, схожий на епілептичний, що й стало причиною ДТП. Стан хлопця підтвердили і водії, які були учасники цієї масштабної - вони разом із перехожими витягували його з машини. За їхніми словами, хлопець був без свідомості та бився у конвульсіях.

"Людина була без свідомості. Його тріпало, напад якийсь там у нього, ми ж не медики. Попробували двері відкрити, розбивали молотком скло, щоби дістати", - розповів один із свідків.

Зазначається, що автомобіль, який спричинив аварію, зареєстрований на ім’я 20-річного Микити Степенка, студента юридичного факультету університету Шевченка. Батько водія - адвокат, він у телефонній розмові підтвердив участь свого сина в аварії, але про стан здоров’я хлопця говорити не захотів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, що всього лише пару днів тому, 14 жовтня, на вулиці Набережно-Хрещатицькій у Києві сталась жахлива ДТП, в якій загинули люди.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Кривому розі сталася кривава трагедія: два переповнених потяги зіткнулися лоб в лоб, загинуло багато людей.

Також "Знай.ua" писав, що у Польщі сталася ДТП, в якій постраждали українські заробітчани.