У суботу, 20 жовтня у Черкаській області сталося страшна ДТП за участю фури. В результаті аварії постраждали школярі з селища Рокитне Київської області.

Цю інформацію повідомила речник Управління патрульної поліції регіону Зоя Вовк.

У повідомленні говориться, що двоє дітей були госпіталізовані. 13-річна дівчинка померла в лікарні.

Помічник начальника ГУ ДСНС в Черкаській області Костянтин Проценко на своїй сторінці в Facebook написав, що аварія трапилася близько 16:20 на 155-му кілометрі траси Київ — Одеса.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що з вантажівкою зіткнувся мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter у салоні якого знаходилися 17 дітей і троє дорослих. Всі вони поверталися з екскурсії в Уманський парк "Софіївка".

Проценко розповіла, що стан водія автобуса медики оцінюють як важкий. Крім того, одна зі школярок також реанімована.

З*явилося відео з місця дорожньо-транспортної пригоди на трасі Київ-Одеса під Жашковом, за участі вантажівки ДАФ та автобуса з групою школярів.

Geplaatst door Konstantin Protsenko op Zaterdag 20 oktober 2018

Нагадаємо, у страшній автомобільній катастрофі трагічно загинув один із соратників перезидента-втікача Віктора Януковича Павло Токарєв. Про це стало відомо завдяки повідомленню, яке розмістили на сайті так званого кримського парламенту, пише портал "Политека".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в среду 17 жовтня в польському місті Лодзь сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода, у якій загинула 21-річна українська студентка. Винуватцем аварії виявився 20-річний українець, з яким дівчина їхала в одній машині.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Україні за цей рік сталося вже понад 100 тисяч ДТП, в яких загинули майже 2000 осіб.