На Харківщині чоловік погрожує підірвати себе разом із машиною просто на блокпосту в напрямку пункту пропуску "Гоптівка". Водій закрився в автомобілі Samand сірого кольору, виходити відмовлявся, свої дії доступно не пояснив.


Всю дорогу практично одразу перекрили копи чекали спеціальних співробітників, котрі проводять переговори у таких випадках.
Правоохоронцям про ситуацію повідомив один з водіїв, який і помітив дивного чоловіка, закритого у машині і чув всі погрози щодо вибуху.

Пізніше його вдалося знешкодити, авто перевіряють на наявність будь-яких небезпечних засобів, особу не встановлено, перевіряють документи за базою.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще


Як виявилося, за кілька годин до інциденту, він викликав таксі до "Гоптівки", навіть водієві сказав, що везе із собою вибухівку.

Припускають, він може бути прихожанином Московського патріархату, втім які такі "релігійні переконання" його штовхнули на це, ніхто не знає.


На фото з місця подій видно, що чимало машин стоять у заторі, чекають, поки вирішиться проблема. Правоохоронці поки не відривають жодну смугу для руху. Щодо психічного стану та тверезості водія, який влаштував це "шоу" посеред дороги також нічого не повідомляється.


Дивіться: чоловік погрожує підірвати себе на трасі у напрямку Харкова

сегодня какой-то хуйлуша(прихожанин МП) решил себя подорвать на почве религии

Дикий пиздец продолжается. Кароч на Гоптовке опять трешняк - вчера труп, сегодня какой-то хуйлуша(прихожанин МП) решил себя подорвать на почве религии, требует отменить Томос или что-то типа того. #харьков #солнцеликий #kharkiv #хуевыйхарьков

Geplaatst door Солнцеликий Харьков 18+ op Woensdag 24 oktober 2018


Нагадаємо, шкільний автобус потрапив у масштабну аварію.
Як повідомляв Знай.ua, чоловік Ані Лорак потрапив у жахливу аварію в центрі Києва.
Також Знай.ua писав, в українській школі масово евакуювали дітей через НП на уроці хімії.