Відомий російський прозаїк Анатолій Гладилін помер в Парижі на 84-му році життя.

Цю інформацію повідомляє газета "Культура".

Гладилін працював в "Московському комсомольці" завідуючим відділу літератури та мистецтва, пізніше редактором на кіностудії імені Горького.

В кінці 1956 року журнал "Юність" опублікував його "Хроніку часів Віктора Подгурського", яка стала одним з перших творів відлиги.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

У 1976 році Анатолій Гладилін був змушений через критику радянської влади емігрувати з СРСР до Франції. Там він опублікував романи: "ФССР. Французька Радянська до Парижу!", "Вулиця генералів".

Причина смерті відомого радянського прозаїка не уточнюється.

Нагадаємо, на 78-му році життя пішов з життя засновник всесвітньо відомого бренду одягу United Colors of Benetton, Жильберто Бенеттон.

Відомо, що він народився в далекому 1965 році в маленькому італійському містечку і разом зі своїми братами та сестрою створив компанію Benetton Group. Вже до 2000 року група налічувала кілька тисяч магазинів по всьому світу, випускаючи одяг під брендами United Colors of Benetton і Sisley.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у вівторок, 23 жовтня, під час зйомок кліпу біля озера Оканаган загинув відомий канадський репер Джон Джеймс Макмюррей. При цьому він постійно у своїх роликах виконував різні небезпечні трюки.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в понеділок, 22 жовтня, у Москві помер російський поет Володимир Дагуров. Про це повідомила прес-служба Центрального будинку літераторів.