На 78-му році життя пішов з життя засновник всесвітньо відомого бренду одягу United Colors of Benetton, Жильберто Бенеттон.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що він народився у далекому 1965 році у маленькому італійському містечку та разом з своїми братами та сестрою створив компанію Benetton Group. Вже до 2000 року група налічувала кілька тисяч магазинів по всьому світу, випускаючи одяг під брендами United Colors of Benetton і Sisley.

Варто відзначити, що на даний момент сім'я є однією з найбагатших в Італії, а статки самого багатія становило близько 2,7 млрд доларів. Також відзначається, що крім бренду одягу вони також володіють одним з найбільших операторів італійський доріг Atlantia, кейтеринговою компанією Autogrill і аеропортами Риму.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що раніше у свої 79 років пішов з життя відомий режисер Олександр Свєтлов. Він був настільки відомим в Радянські часи, що ви напевно знайомі з його діяльністю.

Відомо, що прощання зі знаменитим кинодіячем відбудеться 20 жовтня о 12:00 в конференц-залі Будинку кіно. Інформація про смерть з'явилася на сайті Спілки кінематографістів Росії.

З біографії діяча зірки кіно знаємо, що він у 1967 році закінчив факультет Вдіку. За збігом обставин відразу ж після отримання диплома Свєтлов став режисером-постановником кіностудії "Мосфільм". Через кілька років вже професійно займався дубляжем фільмів.

Він зняв такі фільми, як "Бджоли і люди", "Морські оповідання", "Формула світла", "Рахунок людський", "Чегемский детектив" та інші.

У прес службі повідомили: на 80-му році життя не стало нашого друга і колеги — члена Спілки кінематографістів Росії, режисера ігрового кіно Олександра Михайловича Свєтлова. Про причини смерті поки нічого не говориться.

Нагадаємо, знаменитості розповіли, що бачили під час клінічної смерті.

Як повідомляв "Знай.ua", помер культовий український рок-музикант, його пісні кожен знає напам'ять.

Також "Знай.ua" писав, що названо причину смерті соліста "Ненсі".

У власному домі в Нью-Йорку помер американський мільярдер Девід Рокфеллер