У понеділок, 22 жовтня, у Москві помер російський поет Володимир Дагуров. Про це повідомила прес-служба Центрального будинку літераторів.

"Клуб письменників ЦДЛ з сумом повідомляє, що 22 жовтня на 79-му році життя помер Володимир Геннадійович Дагуров, поет, давній та відданий друг, добрий і хороший чоловік", - сказано в повідомленні.

Дагуров пішов з життя на 79-му році життя. Пісні на вірші поета виконували Вахтанг Кікабідзе, Валерій Леонтьєв, Філіп Кіркоров і Михайло Шуфутинський.

Церемонія прощання з поетом запланована на середу, 24 жовтня в 11:40 , в Ритуальному залі Троєкуровського кладовища - вулиця Горобинова, будинок 24. Відспівування - у 12:40 у храмі Всіх Святих на Соколі. Поховають Дагурова на місцевому Перепечинском кладовищі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше стало відомо, що у поета діагностували рак і навіть був оголошений збір коштів.

Володимир Дагуров виріс у сім'ї вчителів.

Поет був автором двадцяти збірок віршів і прози, а також членом Спілки письменників з 1965 року. Був лауреатом премії імені Андрія Платонова.

Пісні на вірші Володимира Дагурова виконували Валерій Леонтьєв, Філіп Кіркоров, Вахтанг Кікабідзе, Валентина Толкунова, Надія Чепрага, Михайло Шуфутинський. Серед них такі відомі хіти, як "Сеньйора Грація", "Браво, бравіссімо", "Льодове свято", "Золотий зорепад".

Нагадаємо, помер легендарний режисер. Олександр Свєтлов був настільки відомим в Радянський час, що ви напевно знайомі з його діяльністю.

Як повідомляв "Знай. ua" помер творець "Клану Сопрано". Легендарний американський режисер Денні Льойнер помер у Лос-Анджелесі на 58-му році життя.

"Знай. ua" писав, що помер геніальний вчений і лауреат Нобелівської премії. В неділю, 21 жовтня, стало відомо про раптову смерть лауреата Нобелівської премії по хімії Осаму Симомура.