У Житомирі стався жахливий інцидент. Так, у ТРЦ "Глобал" в одному з кафе загорілося кухонне приміщення.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ДСНС.

пожежа
пожежа

Відомо, що 26 жовтня о 21:45 про пожежу повідомили за номером "101". На місце події направили чотири відділення рятувальників.

"Через задимлення охоронці оперативно провели евакуацію відвідувачів розташованих неподалік кафе, а персонал на початковій стадії намагався загасити загоряння первинними засобами пожежогасіння", - зазначили в ДСНС.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

З'явилася інформація, що на кухні одного з кафе зайнялося масло у фритюрниці. Через систему вентиляції займання прибуло до приміщення бойлерної сусіднього кафе, проте далі не поширилося. На щастя, о 21:55 пожежу локалізували, о 22:50 - ліквідовано. З вогнем боролися 20 рятувальників. За офіційними даними, в результаті ніхто не постраждав.

"Евакуювали всіх відвідувачів торгового центру. По всьому "Глобалу" прозвучала система оповіщення, людей просять спуститися на перший поверх і вийти з приміщення. Також до відвідувачів закладу підходила адміністрація закладу і просила залишити приміщення", – заявив один з очевидців інциденту.

Тим часом відвідувач кінотеатру у ТРЦ "Глобал" поскаржився на те, що глядачів не попередили про пожежу та не евакуювали.

Варто нагадати, що обмін ударами порушив тижневе затишшя. Так стало відомо, що з сектора Газа по території Ізраїлю було випущено не менше 16 ракет. У відповідь авіація Ізраїлю завдала потужні удари. Авіаудар здійснили в ніч на суботу, 27 жовтня, передають закордонні ЗМІ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що розстріл у Керчі організували російські силовики. З такою заявою виступив політичний журналіст, координатор групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук.

Нагадаємо, гуляють на весіллях бойовиків і відвідують ресторани: як насправді працює місія ОБСЄ.

Як повідомляв Знай.uа ФБР затримало підозрюваного в замаху на Клінтон та Обаму.

Знай.uа писав, ФСБ знайшла в московській кондитерській "глибоко законспірований" осередок "ІГ".