На окупованому Донбасі було помічено кілька десятків військової техніки. Конвой з машин військового зразка був нібито з гуманітарною допомогою

Донбас


За словами українських військових, на техніці були написи про те, що машини доставляють гуманітарну допомогу. Про це повідомили на сторінці прес-центр штабу ОНС в соціальній мережі.


Згідно з наданою інформацією, українськими військовослужбовцю були помічені 45 вантажівок, які рухалися в колоні. Номерні знаки були російськими, а про призначення техніки було зрозуміло тільки з написів. Що насправді перевозили ці машини, сказати складно. Уточнюється лише, що військова колона рухалася в західному напрямку поблизу Макіївки.

"Українська сторона СЦКК повідомляє, що в окупованому районі Донецької області спостерігачі СММ ОБСЄ зафіксували колону з 45 вантажівок з російськими номерними знаками і написами "Гуманітарна допомога", яка рухалася в західному напрямку біля Макіївки", - заявляють українські військові.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Відзначимо, що раніше в соціальних мережах обговорювали масовий виїзд російських військових з Донбасу. Повідомлялося, що вони виїжджали сім'ями. Ходили чутки, що на вимогу Путіна очікуються серйозні зміни. Однак поки такі висновки робити складно, оскільки російські бойовики не покидають територію окупованої Донбасу.

Нагадаємо, раніше Болтон розповів, чому Росії краще залишити Україну в спокої.


Як повідомляв портал "Знай.uа" криваві добу на Донбасі: українські захисники "підрізали" ряди бойовиків, залишилося ще трохи.


"Знай.uа" писав, вживала наркотики і сиділа у в'язниці: снайперша-черниця воює проти українських військових на Донбасі.