Алкогольна церемонія посвяти в студенти закінчилася фатальною смертю

Алкогольна вечірка

Як повідомляють ЗМІ, хлопець не хотів випивати зі старшокурсниками, але його змусили. Коли він потрапив на вечірку, то його організм просто не витримав впливу алкоголю.


Повідомляється, що 20-річний хлопець помер після гучного святкування. За традицією, було посвячення в першокурсники. Так, 40 студентів-молодиків повинні були випити по 100 грам горілки. Ед Фармер відчув, що йому стає погано. Саме з цієї причини він намагався покинути вечірку.

На камерах вдалося розгледіти, як підлітка несли в несвідомому стані в метро. Однокурсники планували його просто вкласти спати в квартирі одного з них.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Відомо, що фатальний випадок стався в сільськогосподарському товаристві університету Нью-Касла. Організатором алкогольного паті був її голова. За словами очевидців, які в той момент спостерігали за станом хлопця, алкоголь викликав у нього переляк. Він навіть намагався втекти, але підлітки повернули його і продовжували навіть напаивать. Його спочатку поголили під нуль, а потім почали алкогольний тест-драйв.


Коли медики провели експертизу, виявилося, що кількість проміле у п'ять разів перевищував норму. На суді вдалося дізнатися, що такі посвяти, незважаючи на заборони, проводять щороку. Для кожного вигадували свій квест. Еду треба було випити горілку з голови свині.


За фактом, хлопець так сильно напився, що просто не могла ні розмовляти, ні самостійно пересуватися. Коли хлопець прокинувся посеред ночі у свого друга вдома, він зомлів. Тоді його і відвезли в лікарню. На той момент він вже був без ознак життя, серце зупинилося.


Нагадаємо, раніше помер легендарний український режисер.


Як повідомляв портал "Знай.uа", калюжі крові біля вітрин дорогих магазинів: в ТЦ розбилася на смерть молода дівчина, ще одна – в реанімації.