Журналіст із Саудівської Аравії Джамаль Хашукджи був розчленований і знищений після того, як його задушили у генконсульстві Саудівської Аравії. Про це стало відомо з повідомлення турецької прокуратури. В черговий раз, прокурори заявляють про те, що вбивство було спланованим, але вони все ще не отримали ні підтвердження, ні спростування від арабської сторони.

"Саудівська сторона не відповіла на поставлені нами питання — про наявність плану вбивства, імені місцевого спільника злочинців, місцезнаходження тіла", — повідомила стамбульська прокуратура".

Історія журналіста залишається не до кінця розкритою, проте абсолютно ясно одне – вбивцям було чуже будь-яке уявлення про людяність. За деякими даними, Хашукджи був розтерзаний своїми мучителями живцем, пишуть ЗМІ.

Як повідомлялося раніше, в руки турецькому слідству потрапив аудіозапис, який пролив світло на страшні подробиці вбивства журналіста. Відповідно до цього запису, жодного допиту не було. Журналісту ввели наркотик і почали розчленовувати живцем, розповіли турецькі поліцейські. Керував цією страшною процедурою Салах Мохаммед аль-Тубейгі, голова служби судової експертизи. Поки розрізали тіло жертви, Салах порадив усім присутнім слухати музику. Турецькі ЗМІ підтвердили інформацію і надали інші, не менш страхітливі подробиці.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що понівечене тіло скандального опозиційного журналіста знайшли в колодязі у вівторок, 23 жовтня, в резиденції Генерального консула Саудівської Аравії. Джамаля розшукували з початку жовтня, заявив глава турецької партії Vatan Догови Перинче.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Британії розкрили спецоперацію проти журналіста Джамаля Хашукджи. Стало відомо, про що вбитий журналіст хотів розповісти всьому світу.

Знай.uа також писав, що з'ясувалося, де будуть судити підозрюваного у вбивстві журналіста. Саудівська Аравія забрала попередньо винного у звірячому вбивстві собі.

Наречену журналіста взяли під варту – поліцейські вважають, що дівчині, у якої виявився телефон з відео розправи, загрожує смертельна небезпека.
Журналісти повідомляють, що Хатидже Дженгіз - громадянка Туреччини, у день зникнення нареченого вона чекала його біля дверей консульства.

За її словами, Джамаль Хашукджи зайшов у консульство, щоб отримати документи для укладення шлюбу – збирався одружуватися на своїй обраниці.