В Херсонській області проведуть військові випробування ракет. У зв'язку з цими діями буде перекрита частина повітряного простору над Чорним морем

Ракети


Повідомляється, що таке обмеження у зв'язку із запланованими навчаннями триватиме з 1 по 4 листопада. Про це розповів спікер командування Повітряних сил Збройних сил України Дмитро Струтинський.


"Завтра почнуться льотно-випробувальні навчання в Херсонській області з випробування керованих ракет до зенітно-ракетних комплексів", - повідомив Струтинський. Відомо, що незабаром українська армія незабаром отримає нове покоління артилерії – ракетний комплекс "Вільха".


Після тестування планують почати серійне виробництво. Незважаючи на повідомлення ВСУ, ніяких попереджень про скасування польотів ще не було. Відзначимо, що останнім часом українські військові регулярно проводять подібні навчання з метою відпрацювати техніку нападу і захисту.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Це пов'язано з агресією з боку Росії. Оскільки агресор постійно намагається наростити свою могутність в Азовському морі, погрожуючи захопити узбережжі України, існує небезпека. Завдання українських військових – не допустити таких дій з боку РФ і забезпечити максимальний захист узбережжя і водного простору.


Саме тому українців просять зберігати спокій і не піднімати паніку через подібного роду подій.


Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що з 25 жовтня по 7 листопада цього року Україна бере участь в навчаннях НАТО Trident Juncture.


Як повідомляв портал "Знай.uа" найбільші навчання з часів Холодної війни: НАТО покаже Росії, хто головний.


"Знай.uа" писав, бойовий флот НАТО увійшов в акваторію Чорного моря.