Британська вчена разом зі своїм чоловіком тримала в рабстві будівельника з Польщі

Підозрюваним пред'явлено обвинувачення. Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

В поліції цю ситуацію прокоментували так: у 21 столітті ніхто не повинен жити в рабстві. Повідомляється, що в числі підозрюваних виявилася викладачка Саутгемптонського університету і її чоловік. Вони були заарештовані правоохоронцями в британському графстві Гемпшир.

За попередньою інформацією, вони організували рабську життя для робочого з Польщі, який приїхав на роботу в їхню країну.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Відомо, що затриманими виявилися 56-річна Притпал Биннинг і 54-річний Палвиндер Биннинг. За словами потерпілого, йому доводилося виконувати фізичну роботу, щоб отримати порцію їжі. Тільки його праця міг гарантувати життя на наступний день. Чоловік не міг нікому поскаржитися, і протягом чотирьох років опинився в пастці.

Він вже дав свідчення, в яких розповів, що йому доводилося ночувати в холодному сараї, а замість ліжка був звичайний пластиковий шезлонг. Йому також надали барбекю і холодильник, але туалету не було.

"У XXI столітті ніхто не може бути змушений жити в таких принизливих і поганих умовах", - прокоментував представник поліції Тоні Бірн.

Зараз постраждалий від британців поляк отримує всю необхідну допомогу для реабілітації. Йому потрібен медичний огляд і консультація психологів.

Що цікаво, підозрювана Притпал Биннинг працювала викладачем в університеті вивчала медичні науки.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як над українськими заробітчанами знущаються в Польщі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" українським заробітчанам загрожує смертельна небезпека в Європі: як не потрапити в пастку


"Знай.uа" писав, головне за ніч: найбагатші українці, плани Путіна і обов'язкове страхування.