У Яванському морі (Індонезія) місцева влада дала дозвіл на продовження у триденний термін пошукової операції загиблих в катастрофі авіалайнера Boeing 737 MAX8 авіакомпанії Lion Air.

Це рішення ухвалили, отримавши аналітичні дані з місця падіння літака – виявилося, що частина тіл досі може лишатися під водою, тому їх продовжать шукати.

На даний час рятувальникам вдалося підняти на поверхню 105 загиблих, уламки з борту, але деякі тіла настільки понівечені, що впізнати їх не вдалося.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Дався взнаки вплив морської води, тому ідентифікували особи тільки 14 загиблих. За попередніми даними, лайнер Boeing 737 бюджетної авіакомпанії Lion Air зазнав аварії біля берегів Західної Яви.

Пошуки людей тривають, припускають,всі 189 осіб, які були на борту, загинули, рятувальники знайшли бортовий самописець Boeing 737, що розбився над Яванським морем 29 жовтня.

Літак показував незвичайні перебої висоти і швидкості в перші хвилини польоту після вильоту з Денпасара на острові Балі ввечері в неділю.

Дивіться: авіакатастрофа та пошукова операція в Індонезії

Нагадаємо, у Єгипті, при виконанні тренувального польоту, розбився винищувач. Як повідомляв "Знай.ua", в Індонезії рятувальники підняли на сушу 105 тіл жертв авіакатастрофи Boeing 737. Також "Знай.ua" писав, недалеко від Венеції впав легкомоторний літак, в результаті аварії загинули два пасажири.